2777
2789

فردا تولدشه،دلم میخاد طلاهامو بفروشم برا یه گوشی در حد۱۲تومن براش بخرم،،،گوشیش خیلی قدیمیه حافظه نداره به زورر شارژ میشه،خیلی حس میکنم تحقیر میشه به خاطر گوشیش

،،،مامانم نمیزاره بخرم،آجیمم نمیزاره

حقم دارن چون بابام بدی نیست که در حقمون نکرده باشه زندگیمونو تباه کرد

وضعیت مالیمون اصلا خوب نیست اصلااا

ولی خب دلم میخاد یکم طلا بفروشم،یه جفت گوشواره و سکه الیزابتام و یه زنجیر نهایتا

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگه دار بعدا به دردت میخوره خودت داری میگی اوضاع خوب نیست همون طلا رو از دست بدی شرایط بدتر میشه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نمیدونم عزیزم 

بلاخره باباتونه اگه دوست داری بگیر

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

نه نفروش با پولت روضه بگیر ختم قرآن بگیر برای پدرومادرش ختم صلوات مخصوصا 

گوشی هم خریدی بازم گوشی مثل خودش و بخر ساده ولی نو

این گوشی ها دل مشغولی میاره

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

پدر هرچی هم باشه پدر احترامش واجبه مگر اینکه کافر باشه و شما رو هم به خواد به سمت کفر ببره در این صورت باید باهاش رفت آمد نداشته باشید خدا خیرت بده دعای پدر گیرا ترین دعا و نیکی بهشون مهم ترین دستور خدا حتی اگه خوب هم نباشن