2777
2789

از من به شما نصیحت بخدا به پیر به پیغمبر هیچی مهمتر از خودتون نیس ، اگه به هر دلیلی با شوهرتون مشکل دارید و بخاطر بچه دارید تحمل میکنید بزرگترین اشتباهو میکنید ، هیچوقت خودتونو حرومِ بچه نکنید اونا یه روز بزرگ میشن میرن پی کارشون و صد البته حتی یکبار بهتون نمیگن مامان مرسی که بخاطر ما این زندگی رو تحمل کردی اتفاقا میگن میخواستی نکنی 

خواهرم یازده ساله ازدواج کرده یه دختر ۹ ساله داره 

با شوهرش مشکل داره بارها خواهرمو زده حتی یه بارم زد انگشتش شکست اما بخاطر دخترش مونده که نره زیر دست نامادری 

دختره کپی برابر باباشه درست عین اون بی چشم و رو و گربه صفت ، با خواهرم عین دوتا هَوو هستن ، بچه ی ۹ ساله دیگه می‌فهمه دل شکستن یعنی چی خوب و بد رو تشخیص میده خواهرم میگه امروز رفته بودن بیرون میخواسته پالتو بخره دخترش خودشو زده زمین که نه نمیخواد بخری ، خواهرمم میگه بخاطر اینکه مردم داشتن نگام میکردن گفتم عب نداره و نخریدم ، این هیچی میگه رفتیم رستوران غذا بخوریم شوهرش یه چیز خنده دار گفته خواهرم خندیده دخترش برگشته گفته انقد از خنده هات بدم میاد نخند ، خواهرم میگه لقمه تو دهنم عین زهرمار شد بغض گلومو گرفت گفتم این اون بچه ایه که بخاطرش موندم تو این جهنم ؟ باباش بهش تذکر میده ولی انگار نه انگار روز به روز وقیح تر از قبل میشه 

خواهرم میگه منتظر یه فرصتم تا جدا بشم تا الانم بخاطر این مونده بودم که دیگه مطمئن شدم خودم با دستای خودم مار دارم پرورش میدم 

یه کلام خودتونو حروم نکنید یه روز به خودتون میایید میگید چقد اشتباه کردم ، خیلی دلم برای خواهرم سوخت تو اون زندگی تک و تنهاست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چه برا همه هم نسخه می پیچی و نصیحت میکنی 😂😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

منم همیشههه اينو میگم 

ولی کو گوش شنوا

بچه اصلا ارزشش رو نداره

تهش میگه مگه من ازت خواستم

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دخترش فقط داره خشمش رو از رابطه پدر و مادر بروز میده.میدونین اون بچه چه تنشی رو تجربه میکنه؟وقتی پدر و مادر دعوا میکنن دنیا برای بچه ها تموم میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چه برا همه هم نسخه می پیچی و نصیحت میکنی 😂😂😂

میخوام چشم بقیه باز بشه 

چیزایی که تو اطرافم میبینم رو به کسایی که هنوز نمیدونن چی در انتظارشونه میگم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

به خاهرت بگو،روزیک جدا،شداول یکی بزنه تو دهن دخترش بعدازاون‌خونه بره 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

میخوام چشم بقیه باز بشه چیزایی که تو اطرافم میبینم رو به کسایی که هنوز نمیدونن چی در انتظارشونه میگم

قرار نیست همه جا مث اطراف شما باشه ک

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچرو ببره پیش روانشناسیسری بچه ها تو یسری عقده های خردسالی می مونن و یکیش حسادت به والد همجنس برای ت ...

یا شایدم مادرش رو مقصر یسری چیزا میدونه

درکل باید ببرنش پیش روانشناس