2777
2789

بچه ها من مدرسه سال پیشم تا 12 چهل بود حجم درس ها هم راحت تر بود امسال چون برای کنکورم مهم رفتم غیر دولتی تا 3 تمرکز روت دارن و نمیتونی نخودی و واقعا سخته هر روز پشت هم گربه میکنم میرسم خونه خستم باز باید درس بخونم حالم بده حجم استرسم بالاست نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید لطفاً

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

میفهمم درکت میکنم

منم سال پیش کنکور دادم

واقعا سال آخر حجم استرسی که روته خیلی زیاده

ولی باید باهاش کنار بیای 

فقط برای یه سال

راه دیگه ای نداری

فقط باهاش کنار بیا باشه؟

میفهمم درکت میکنممنم سال پیش کنکور دادمواقعا سال آخر حجم استرسی که روته خیلی زیادهولی باید باهاش کنا ...

من 11 هستم و واقعا دارم فشار روانی سختی رو تحمل میکنم 

راهکاری نداری بخدا همش میگم کاش بمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 11 هستم و واقعا دارم فشار روانی سختی رو تحمل میکنم راهکاری نداری بخدا همش میگم کاش بمیرم

نه متاسفانه

من خودم الان به خاطر استرسی که تحمل کرده بودم

میگرنم عود کرده بود

الان دارم قرص میگرن که مربوط به اعصابه رو میخورم

باید غذا و.. بخورین به خودتون رسیدگی کنین کمتر خسته بشین 

بدن کم نیاره

یکم استراحت کنین بعد تو خونه شروع کنین 

سال ماقبل کنکور همینه برای همه 

شب زودتر بخوابین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

باید غذا و.. بخورین به خودتون رسیدگی کنین کمتر خسته بشین بدن کم نیارهیکم استراحت کنین بعد تو خونه شر ...

اصلا اشتها ندارم یک وعده به زور میخورم از اول مهر 2 کیلو کم کردم

ببین منم این روزا رو گذروندم فقط به این فکر کن برای اینکه بتونی برای کنکور آماده باشی باید استرست رو ...

نمیتونم 

دست خودم نیست

اصلا اشتها ندارم یک وعده به زور میخورم از اول مهر 2 کیلو کم کردم

نباید از الان استرس داشته باشین 

همین استرس و خستگی و گریه دلیلش همین غذا نخوردنه 

بدن ضعیف و حساس میشه 

باید بزور بخورین مغزی جات بخورین 

صبحانه قبل مدرسه کامل بخور 

هم نشاط بیشتری داری هم درس بهتر متوجه میشی 

هر چی دوست داری و میلتون میکشه حتما بخورین 

قندتون میفته 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نباید از الان استرس داشته باشین همین استرس و خستگی و گریه دلیلش همین غذا نخوردنه بدن ضعیف و حساس میش ...

مرسی

عزیزم ب این فک کن کلا یکسال یا دوسال هس بعدش انشاله ی رشته خوب قبول شی دیگه آینده خوبی داری فقد برا ...

بخدا فکر خودکشی دارم 😭