2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقد بی توجهی از شوهرم دیدم الان شدم عین خودش نه بهش زنگ میزنم نه توجه میکنم ...خیلی بداخلاقه هر موقع میخواد نق بزنه و حرص بده خودمو میزنم به کری و کوری انگار که وجود نداره اصلا میخوام آسیبی که به روحم زده برگرده به خودش 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

توضیح مبسوط پلیززز

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خودت ک ی کاری داشته باشی خسته از کار برسی خونه دیگ برات مهم نیس شوهر کیه توجه چیه دنبال اینو غذا بخوری استراحت کنی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اذیت میشم خوب

منم خیلی بهش گفتم خیلی خودم انجام دادم براش و بهش گفتم ببین توجه اینجوری خیلی دوست دارم ،اصلا محبت هیچی بهش گفتم خیلی دوس دارم بغلم کنی ،ولی مثل گاو میاد ساعت ها میشینه و نمیاد بغلم کنه  ،ولش کن بخوان محبت کنن از همه بیشتر بلدن ولی نمیکنن 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

یعنی شما میگی ایشونم خودشو مشغول کنه ؟خب شاید شرایط کار کردن و پول درآوردن نداره

کارکردن و مشغول شدن بهتره تااینک کار یه زن از صبح تا شب چشم دوختن ب در خونه باشه تااون مرد بیاد و عذابش بده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

موافقم ای کاش همه میتونستیم ی شغل خوب داشته باشیم

امیدوارم پیداش کنی و بدرخشی