2777
2789
عنوان

چرا زنای ادایی مورد احترام همن

417 بازدید | 27 پست

یه زن عمو داشتم

کلا ادا بود

خیلی پز میداد داشته هاشو میکرد تو چش آدم

خونه مامانبزرگم میومد فقط مینشست حتی بشقاب خودشم برنمیداشت 

از بالا به آدم نگاه میکرد 

مهربونم نبود

یه زن از دماغ فیل افتاده

ولی همیشه بیشترین احترام و داشت انگار ملکه باشه😐

بچه هاشم بیشتر از ما دوست داشتن😐😓

برعکس یکی از زن عموهام

همش کار میکرد نوکری بود واسه خودش

کلا هم اهل پز نبود

ساده بی شیله پیله

ولی احترام آنچنانی نداشت

من میخوام عین زن عمو اولیم باشم

ولی خیلی از شخصیت من بدوره😕😐 دوستم ندارم اونجوری مغرور باشم

چیکار کنیم خانواده شوهر احترام آدمو نگه دارن

من تا حالا خونه شون نرفتم

جمعه دیگه میخوام برم

چه جوری رفتار کنم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت اول زن عموت بنظرم بیشتر کاریزماتیکه تا ادایی 

خوبه ک ادم اعتماد بنفس داشته باشه وخودشو بالا ببینه البته ن ک ب بقیه توهین کنه با رفتارش حد متعادلش باید خوب باشه

ببین من و جاریم .

من  زیاد کار نمیکنم . نوکری نمیکنم .

اون انجام میده  درسته  پدرشوهرمم کلی مال و منال داد بهشون .

ولی همیشه  میگن کاش خبر چین و حرف ببر و بیار نبود . 

یک حرف دراریه . 

اما احترام من بیشتره . چون حرف نمیزنم نمیگم . حوصلم نمیاد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

رفتار زنموی اولت درست نبوده،اونیکی زنموتم که کلفتی میکرده هم اشتباه بوده.بین این دو باش.پیش خانواده شوهرت لبخند بزن و خنده رو باش.به اندازه حرف بزن،احترام بزار،با سیاست باش ولی فاصله رو رعایت کن.همه چیزت در حد متعادل باشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

زیاد محلشون نده سنگین باش 

با هر حرفی نخند 

شیک برو همیشه 

تا حرفی شروع کردن باهات اون موقع صحبت کن

اینطوری خیلی تحویلت میگیرن 

وقتی هم خواهرشوهرات بودن زیاد کار نکن

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

تو فک و فامیل ما ک اینجور ادما مورد احترام نیستن

اونایی مورد احترامن ک هم گرم و صمیمین هم حد و حدود خودشونو حفظ میکنن

اینام ک بشقاب خودشونو برنمی‌دارن ک هیچ بعدش کلی حرف میزنن پشتشون