2777
2789
عنوان

لطفا خودتون خونه کسی دعوت نکنید

230 بازدید | 28 پست

خیلی زشته

خدایی زشته

شما تعطیلین، شما بیکارین، شما قصد سفر و تفریح و مهمونی دارین

شاید میزبان، امکان میزبانی نداشته باشه، شاید مشکل مالی داشته باشه، شاید خودش برای خودش برنامه دیگه ای داشته باشه، شاید تعطیل و بیکار نباشه برای پذیرایی از شما

آفرین. بشینید خونه تون تا دعوت بشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رو دعوت نکنن نمیریم عزیزم

دعوتم کنن نمیریم😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه عده هم هستن  میرن خونه  این و اون .

اما خودشون هیچکس رو دعوت نمیکنن ‌ و راه نمیدن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

والا در دیزیمون هم بستست اما مهمونای جدید حیا ندارن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

این مال اونایی که خودشونم بدون دعوت نمیرن جایی 

ما عزیزی داریم که میاد و میره و دعوتشم نکنیم میگه فلانی و گفت ما رو نگفت    ولی خودش یا مهمونی نمیده یا وقتی میده که ما نباشیم    بعدم میگه خودت بیا زنگم بزنی میگه نیستم 😂

من یه بار خوته خاهر شوهرم بودم رفیقمونم اونجا بو یهو برگشت گفت تو میخاستی ب من فلان غذارو درست کنی گفتم اره چند روزه دیگ یهو برگشت گفت نوالان منم پیش رفیقم خجالت کشیدم بگم خوته وسیله های غذاش کمه یدونه سینه داشتم خلاصه اینودوتا رو دعوت کردم دیدم پشت بتدش ب خاهر شوهر . رفیق خاهر شوهرشم گفتهدبیان خونه من بعدا فهمیدم مادر شاهرم پشت سر من ب این اراجیف گفته اینم از حرصش این حرکت زده