2777
2789
عنوان

بچه خواهرم چرا اینجوریه ❓😖

279 بازدید | 9 پست

اومدم خونشونخیلی حرصم میده . پسرم دو سالشه یه ماشین کوچیک فلزی داره اسباب بازی. پسر خواهرم همون اول اومدنمون چرخاشو دراورد . کل رنگشو با یه چیز تیز یواشکی کند . پسرم ناراحت شد  رفتم یه دونه دیگه الان خریدم . دوباره دیدم پسر خواهرک لاستیکشو داره میکنه رنگاشو با چیز تیز ب زور میکنه .گفتم نکن گفت باشه . دوباره الان دیدم داره این کارو میکنه. ۹ سالشه خیلی عصبیم کرده . همش پسرمم از دستش داره حرص میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ام ماشسن فقط میخواد . اونم فقط فلزی کوچیک همش دستش باشه

یه بار دعواش کن دیگه ماشینای پسرتو خراب نکنه.به خواهرتم بگو

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

صدبار خریدم . همون لحظه تیکه تیکه اش کرد جلو چشمم

خوب بچت نزدیک خودت نگه دار 

اگرم میره تو اتاق پسر خواهرت ماشین از دستش بگیر چیز خوردنی دستش بده 

ماشین بزار تو کیفت

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
صدبار خریدم . همون لحظه تیکه تیکه اش کرد جلو چشمم

یه تشر برو بهش دیگه . بعضی بچه ها چون هیچ تذکری نمیدن پدر و مادر بهشون یکم رو اعصابن وگرنه بچه ۹ ساله دیگه انقدر بزرگ شده که اسباب بازی بچه دو ساله رو خراب نکنه . 

دیگه وقتی میری خونه خواهرت ، یا اونا میان خونه شما هم این اسباب بازی خاص رو نبر با خودت یا نذار دم دست ، چیزای دیگه ببر برای پسرت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم