2777
2789
عنوان

خیلییی حس بی ارزشی دارم

116 بازدید | 24 پست

دیروز یه خواستگار الان اومده بود برام بعد پدرم گفت که دختر من یبار جدا شده چنان شوکه شده بودن میخواممم سر بزارم بیابووون بمیرم فقط انقدرررر گریه کرردممم بعدم پسره تا رسید خونه بلاکم کرد....مادرم امروز گفت از اولشم بی ارزش بودی بدبخت بیوه انقدررر زار زدم تموومم حرفای اطرافیان اومد تو ذهنم بعدم خود مادرم بغلم کرد کلی بوسم کرد کلی گریه کرد 

قبل اینک بیان خونتون تلفنی باید بهشون بگین ن اینکه بیان رو در رو همچین چیزی و بگین شوکه میشن خب

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پسره بی لول بوده 

خداروشکر کن که ازدواج نکردی 

مامانت چرا اونجوری گفتتتتت 

ناراحت شدم واقعا 

خودت مقصر مدون عزیزم 

🥲🥲یه کم اعتماد به نفست و کودک درونت آسیب دیده 

تراپیست هم حتما برو 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

قبل اینک بیان خونتون تلفنی باید بهشون بگین ن اینکه بیان رو در رو همچین چیزی و بگین شوکه میشن خب

مگه جزام داره یا قتل کرده😧😧😧😨😨

پس انسانیت و فرهنگ کجا رفته 

میتونن محترمانه رفتار کنند 

مشخص بوده چقدر چیپ بودن 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

چقدر پسره بی لول بوده خداروشکر کن که ازدواج نکردی مامانت چرا اونجوری گفتتتتت ناراحت شدم واقعا خودت م ...

انقدر حالم بده انقدررر خودمو سرزنش میکنم میگم کاش میشد دو سه هفته چیزی نحورم تا بمیرم کاش خودمو خلاص میکردم اما میترسم اون دنیامم مثل این دنیام سیاه شع

مگه جزام داره یا قتل کرده😧😧😧😨😨پس انسانیت و فرهنگ کجا رفته میتونن محترمانه رفتار کنند مشخص بوده ...

اونا که فقط شوکه شدن ولی مادر اسی بوده که حرفای زشتی زده دلشو‌شکسته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
انقدر حالم بده انقدررر خودمو سرزنش میکنم میگم کاش میشد دو سه هفته چیزی نحورم تا بمیرم کاش خودمو خلاص ...

تقصیر تو نبوده عزیزم 

سعی کن فراموشش کنی 

به ف.ال نیک بگیر 

واقعا خانواده چیپی بودن

مگه جزام داره یا قتل کرده😧😧😧😨😨پس انسانیت و فرهنگ کجا رفته میتونن محترمانه رفتار کنند مشخص بوده ...

ارهههههه من زنا کردم من کثافتم نی نی سایتی ها راس میگن من فقط دعااا کن بمیرم خووااااهش میکنم ازت

اونا که فقط شوکه شدن ولی مادر اسی بوده که حرفای زشتی زده دلشو‌شکسته

اره ولی آخه بلاک!!!

انقدر حالم بده انقدررر خودمو سرزنش میکنم میگم کاش میشد دو سه هفته چیزی نحورم تا بمیرم کاش خودمو خلاص ...

عوض این حرفا برو پی کاری به موفقیت وپول برس پول زیاد اونوقت خود مردای واقعی و خوب میان سمتت که روشنفکرن و این چیزا هم واسشون مهم نیس

بشینی تو خونه خب مشخصه خواستگار سنتی میاد خوردت می‌کنه

از دخترای مجرد کامل که کلی عیب و ایراد میگیرن و تحقیر میکنن دیگ بفهمن یبار جدا شده بدتر میکنن

ارهههههه من زنا کردم من کثافتم نی نی سایتی ها راس میگن من فقط دعااا کن بمیرم خووااااهش میکنم ازت

دیوانه ای توهم 

بعدا که حالت بهتر شد بیا این تاپیک نگاه کن با خودت میگی چقدر دیوونه بودم