2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ازمن ازمایش ایدزوبیماری های مقاربتی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 84 پست
پسرخودش بده

راستش اینکه هردو قبل ازدواج ازمایش بدین، نه کار زشتیه نه غلط. ولی مطرح شدنش توسط مادرشوهر خیلی بی ادبانه است. همسرتون و شما باید باهم این تصمیم رو میگرفتین. در ایران اغلب اقایون روابط قبل ازدواج دارن و شما بهتر بود درخواست میدادین. الانم واقعا توصیه ام اینه هردو انجام بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آزمایش هارو شما باید از اون بخایین نه اونا 

چه پرروئن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چی شد که این حرفو زد ؟بحثی بینتون پیش اومده ؟کسی زر مفت زده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بحث فرهنگ بندازین دور با همین چیزاس صد ساله عقبیم اگر پسرش خودش این آزمایش و میده هیچ عیبی نداره دخترم بده همه ی مردم جامعه اگر غربالگری بشن شیوعش انقدر بالا نمیره

واکسن گارداسیل کشورهای دیگ اجباری کشور ما با همین چرت و پرتا اجباریش نمیکنن داره کل جامعه رو زگیل تناسلی میگیره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چی شد که این حرفو زد ؟بحثی بینتون پیش اومده ؟کسی زر مفت زده ؟

کلاشکاکه باکل فامیلش هم مشکل داره حتی ازمن گواهی بکارت داره ول نیست بهش گفتم اگه زیادزرمفت بزنه ازش شکایت میکنم