2777
2789

۵ تا صلوات هدیه به هرکسی که داستانشو تعریف کنه که اون ادم چندتا خونده؟  حاجتش چی بوده؟ چند وفت بعد حاجت روا شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم هروقت میخونم یه بار به نیت یچیزی انجام میگیره خداوکیل امتحان کردن مثلا بگم ایت الکرسی میخونم که این اتفاق نیفته نمیفته خیلی قبولش دارم ولی برای حاجتای بزرگ امتحان نکردم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

سلام من تقریبا یه دوماهی هست یه حاجتی دارم  نماز و نذرم کردم امروز یه دعایی خوندم ظهر ساعت 1نزدیک شب از حاجتم یه نشونه هایی گرفتم البته سر نماز شبم خیلی گریه کردم و از خدا و امام زمان حاجتم و  خواستم ولی به این ذکرم اعتقاد پیدا کردم خوندش 25دقیقه هم بیشتر طول نکشید 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

دعایی بسیار ارزشمند جهت رسیدن به مطلب 

از جمعی از بزرگان و مشایخ شیعه و استادان نقل است که می فرمودند: از برای هر مطلبی از مطالب و رغائب،هنگامی که راهها بر تو بسته شده است،این دعا را هفتاد و یک مرتبه با نیت صحیح و اعتقاد صالح و توجه به وجود مقدس خداوند مهربان و توجه به معنی این دعا که حاوی اسم اعظم الهی است را بخوان زیرا که از ان ماجراهای شگفت نقل می کنند و از ان عجایب دیده شده است و بسیاری از علماء و بزرگان در این دعا همه ادعای تجربه کرده اند و فرموده اند اگر شب بخواند روز اثر انرا بیند و اگر روز بخواند شب به مطلب رسد و از این جهت بسیار سریع التاثیر است و دعا این است:

یا حَیُّ یا قَیّوم یا حَلیم یَوْمَ لا یَنْفَعُ مالٌ وَ لا بَنون اِلاّ مَنْ اَ تَی الله بِقَلْبٍ سَلیمْ وَ اُزْلِفَتِ الْجَنََّةُ لِلْمُتََّقینَ غَیْرَ بَعید 

دوستان اگر این عمل را با طهارت و در خلوت و رو به قبله و با شرایط گفته شده در بالا انجام دهید قطعا بی بهره نخواهید بود و حقیقتا این یکی دیگر از دارو های معنوی است که تقدیم به شما شد،لکن همچون سایر اعمال توجه و حضور قلب به خداوند قادر را می طلبد و دل شکسته می خواهد نه مغرور و خودخواه و یا آز مایش کننده را ،امید است این گنجینه معنوی وسیله و واسطه ای باشد برای تقرب به خداوند متعال زیرا در ان هنگام عارف هر چه بر زبان راند محبوبش از لطف و مهربانیش برایش اجابت می کند

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

سلام من تقریبا یه دوماهی هست یه حاجتی دارم نماز و نذرم کردم امروز یه دعایی خوندم ظهر ساعت 1نزدیک شب ...

توروخدا بگو حاجت ات چی بود ماگه شمارو نمیشناسیم