2777
2789

جواب بدی دیگران و بدم و سکوت نکنم در مقابلشون اینجوری فکر میکنن میترسم یا ساده ام ولی میفهمم بخدا نمیخوام دلشون و بشکنم من خیلی احمقم ...🥺

بی دعوت هیجا نرو 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا این حرفم با تمام خانوم هاست تو دلتون نریزید همون لحظه حوابشون رو بدین نیاز به بی احترامی نیست با احترام کامل جوری جوابشون رو بدین که دیگه نتونن بهتون بی احترامی کنن

چون بعدش خودتون پر غم میشین

و زود دل مرده میشین

زندگی کن و بدرخش چون زمان نمی ایستد....

آره واقعا من هی تو دلم ریختمالان پر خشم ام🥲🥲

نه اینجوری نباش خواهر منم همینطوره جواب مادر شوهر و خاهرشوهرش نداد الان پر خشمه پر استرس

وقتی جوابشون رو بدی جایگاهشون رو میفهمند و جرئت اینکه بهتون بی احترامی کنن رو ندارن

فقط به جواب دادن نیست باید بتونی جوابی بدی که موثر باشه ولی بحث کردن ما با اونها فقط روان خودمون رو ...

مثلا جواب زنداداش اشغالمو چطور بدم هر سری میاد خونم یه ادایی یه حرکتی یه حرفی میزنه که ناراحت بشم یا تحقیرم کنه خیلی سکوت کردم دیگه بسه سالی ده بار میاد خونم من 6 ساله ازدواج کردم یه بار رفتم خونشون

نه اینجوری نباش خواهر منم همینطوره جواب مادر شوهر و خاهرشوهرش نداد الان پر خشمه پر استرسوقتی جوابشون ...

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 🥲 قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک ت ...

بله صد درصد ناراحت میشدم برای خودتون ارزش قائل باشید بهش بگید بگید که ناراحتی و اگر بازهم ادامه داد باید در مورد ادامه دوستیتون به نظرم بیشتر فک کنید..چون انگاری شمارو از سر خودش باز میکنه