2777
2789

نیاید اقا نیاید جان مادرتون رشت نیایید هرجا میرید برید فقط اینجا نیاید ما خسته شدیم 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ارث باباته مگه🫤🫤🫤

چیز ب این سادگی رو بعضیا نمیفهمن مردم گیلان رشتی ها خسته شدن از اینکه داعم تو معابر عمومی چادر میزنید تو طبیعت اشغال می‌ریزید حداقل فرهنگ داشته باشید رعایت کنید تروخدا 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث باباش نیست خوب زیرساخت نداره ظرفیت نداره بعد طرف میره دم درخونه یکی پارک میکنه ومیره یا دم درخون ...

حداقل رعایت کنن زباله هاشونو نریزن 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

اتفاقا مازندارن هم شلوغ و ترافیکه میدونم شماها هم دارین چی می‌کشید از دست این مسافرا

بیان بالا سر...فقط یکم شر و حیا داشته باشن...طرف از شهرخودش کنسرو و تن میاره. میاد وسط پیاده رو اتراق میکنه...لباساشو وسط خیابون پهن میکنه...با شورتک وسط شهر راه میره در 10کیلومتری هرنوع ساحلی. بعد میره شهر خودش...میبنده شمالیارو به فحش که الن و بلن...د اخه بی فرهنگ...هیچی بهت نگفتیم هار شدی؟

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

عزیزم مگه فقط رشت مسافر داره 

همه جا همینه 

جنوب مردم میرن ساحل انقدر اشغال میریزند و ترافیکه 

شیراز همینطور اصفهان همینطور 

شما باید از شهرداری توقع داشته باشی نظم برقرار کنه نزاره مردم چادر بزنن و جریمه کنه سر اشغال ریختن نه اینکه طلبکار مردم باشی 

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.