الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه منم دارم نگاه میکنم ولی نمیدونستم دکتر هم فیشال انجام میده فکر کردم فقط تو ارایشگاه انجام میدن
حتمااااا پول پوللللللل زیادتر از اریشگاه میگیرن
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
نه اتفاقا من پرسیدم ارزونترم گفت واینکه دکتر الکی نمیگه فلانه گرونترکارکنه میگه فشیال ینی پاکسازی اصولی کار دیگه ای هم انجام نمیده هرکی میگه فلان میکنه دروغه
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
نه اتفاقا من پرسیدم ارزونترم گفت واینکه دکتر الکی نمیگه فلانه گرونترکارکنه میگه فشیال ینی پاکسازی اص ...
خوبههه چقد خواست و چه خدماتی ارائه میده من هرجا رفتممم ارایشگاه واینا الکییی بود و اصلا راضی نبودم
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
خوبههه چقد خواست و چه خدماتی ارائه میده من هرجا رفتممم ارایشگاه واینا الکییی بود و اصلا راضی نبودم
دکترگفت فشیال هرماه باید رفت پاکسازیه کارخاص دیگه ای انجام نمیده گفت دقیقامث مسواکه که بری دندانت درست کنی مسواک نزنی چی میشه؟پوست هم همونه اومن موقع نصف آرایشگاه گفت یادم نیس دقیق
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار