2777
2789

من خیلی حساسم خیلی ب رفتار ب جزئیات و...

زندگیمو دوست دارم شوهرمو دوست دارم همه خانوادمو‌دوست دارم،،اما انقدر حساسم ک یوقتا یهو‌ زیادی نشون میدم، شوهرم برای اولین بار حرف طلاقو بهم زد 

منم زده بودم حرف جدایی اما همش پشیمون شدم چون تو عصبانیت گفتم و بعذ از کردم پشیمون شدم. یلحظه ک گفت حس کردم نابود شدم، نمیدونم چیکار کنم با روانشناس تابحال صحبت کردم مشاور خانواده و... ولی هیچ ادم دلسوزی توشون ندیدم ..تزوخدا اگه میخونین بهم کمک کنید بگید پیش کی برم چی کار کنم 

+خدایاشکرت🤍

مثلا چه گیرایی میدی؟؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دیگه بیش از حد حساسی ‌. یعنی تا حالا ندیدی پدر و مادرت دعوا کنن و حرف از طلاق بزنن یعنی بهت ثابت نشده این جرفها الکیه و فقط برایرحرص درآوردنه . باور کردب که از صمبم قلب میخواسته طلاقت بده ؟ 

حس میکنم حق داره من خیلی بهش غر زدم خیلیولی چیکار کنم جزئی نگرم خیلی چیزا برام مهمه انگاری

بعضی وقتا واقعا دست خود آدم نیست ببین من شوهرم بشینه یا حرف بزنه یا بخوابه نگاه میکنم غر میزنم حرف میزنم کلا تو همه چی اونطوری هستم

خیلی دیگه بیش از حد حساسی ‌. یعنی تا حالا ندیدی پدر و مادرت دعوا کنن و حرف از طلاق بزنن یعنی بهت ثاب ...

قبح کلمه طلاق نباید ریخته بشه

ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم

کتک کاریم داشتیم

ولی حق نداریم اسمی از طلاق بیاریم

راه حلش دست خودته تا خودت نخوایی خداهم کمکت نمیتونه بکنه چه برسه به مشاور فقط دهنتو ببند لب به شکایت ...

میخوام خیلی وقته همش در تلاشم 

من کم حرفم تو جامعه اون پر حرف یخرده باهم فرق داریم و من یخرده حساسیت زیادی دارم یوقتا میگم بهش ن دعواها. هی صحبت میکنم تا یجایی ک یوقتا میگه درست میگی من زیادی گرمم متوجه یچیزایی ک تو بهش توجه میکنی نمیشم چون هیجانیم ولی یوقتا هم ن اعتراض میکنه ن هیچی، تا ب الان ک یهو‌... اینو بهم گفت

+خدایاشکرت🤍

خیلی دیگه بیش از حد حساسی ‌. یعنی تا حالا ندیدی پدر و مادرت دعوا کنن و حرف از طلاق بزنن یعنی بهت ثاب ...

نه بخدا من پدرمادرم تاحالا صداشونم روی هم درنیومده...

منم اهل دعوا نیستم خصوصا با شوهرم ولی یوقتا انقدر خورد میشم تو رفتارش میگم چرا مثلا ب این سن نباید یسری چیزارو‌متوجه بشه و همشم میخام باهام حرف بزنه ولی اون خیلی هیجانی و پیش فعاله کلا اروم نیمتونه حرف بزنه بازگو کنه انقدر نکرد و انقدر غرامو‌شنید ک امروز داشتم بهش میگفتم یخرده ب رفتارات فک کن خودت، یهو عصبی شد واین حرفو بهم زد....

+خدایاشکرت🤍

مردا خیلی از غر بدشون میاد ،خیلی 

رو خودت کار کنی میتونی کم‌کم کمش کنی،یهویی هم نمیشه 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤