2777
2789

لعتی لعنتی لعنتیییییییییییی تو از کجا میدونی من تلاش نکردم؟؟؟؟

تو چهار سال بودی با من؟؟؟؟؟

ک میگی با این رتبه انتظار پزشکی داری ولی بیشتر تلاش میکردی

کاش کسی اینو بمن نمیگفت

من از ۴۰۱ کنکور میدمسال ب سال روحم مرد ولی پای هدفم وایستادم ولی نشد اقا نشد من جیکار کنم ک رتبم در حد پزشکی نشد؟

خودمو بکشم دست از سرم برمیدارین؟

خدایا تا کجای کجای؟؟؟؟؟ چرا نیدیدی وقتی مامانم طلاشو از دستش بیرون میاورد ک برام کتاب بخره چرا ب دعاش گوش ندادی چرا منو ندسدی ک چ شبای نخوابیدم 

بسه اه بسه دیگ نمیخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  واقعا سخته من خودم مادرم 

دخترمم کنکوریه 

اونم خیلی خوند ولی میتونست بیشتر بخونه  با تمرکز بیشتری بخونه 

تست زدنش کم بود 

ولی به قول شما کسی نباید سرزنش کنه غیر از پدر و مادر  

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

عزیزم واقعا سخته من خودم مادرم دخترمم کنکوریه اونم خیلی خوند ولی میتونست بیشتر بخونه با تمرکز بیشت ...

پدر مادرم حق سرزنش ندارن اون بچه الان بار سنگینی تحمل میکنه شما ی درد نشین رو دردای دیگش

عزیزم واقعا سخته من خودم مادرم دخترمم کنکوریه اونم خیلی خوند ولی میتونست بیشتر بخونه با تمرکز بیشت ...

بخدا اون بچه وقتی نتیجه میاد میشکنه فقط میترسه بگه..وگرنه من بارها نرسیدم وشکستم ولی از ترس اینکه بقیه بفهمن وسرکوفت بزنن سرموبالاکردم..پناه بچت باش نزار تنهایی این دردو بکشه 

بخدا اون بچه وقتی نتیجه میاد میشکنه فقط میترسه بگه..وگرنه من بارها نرسیدم وشکستم ولی از ترس اینکه بق ...

نه هواسم بهش هست 

ولی میدونی ما هم باهاش استرس کشیدیم 

غصه خوردیم 

ولی واقعا میشد بیشتر تلاش کرد  نمیشه که یه روز بخونی دو روز شل کنی 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.