2777
2789

مثلا اگه پدر شوهرتون 50 میلیون حقوق بگیره و هرماه به حساب برادرشوهراتون پول بریزه ولی به شوهر شما نده و حرفش این باشه که اونا حقوق کمتری میگیرن 

بعد بیاد بگه پول برای ماشین دادم باتریشو عوض کردم و بگه خرجم زیاد شده و از شما پول بگیره 

زورتون نمیاد بهش پول بدید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس هیچی نگو مهم نیست

خیلی زورم میاد مثلا جاریم میگه تو سرکار میری فلان و ...

خب چرا از ما همش انتظار دارن خب من و شوهرم خیلی تلاش میکنیم ولی اونا نه همش از ما انتظار دارن 

خیلی زورم میاد مثلا جاریم میگه تو سرکار میری فلان و ...خب چرا از ما همش انتظار دارن خب من و شوهرم خی ...

انتظار چی مثلا؟ اگه قرض میگیرن پس میدن من باشم برام مهم نیست ولی پس ندن خیلی اعصابم خورد میشه

واسه پولاتون برنامه بریزید تا نداشته باشید به اونا بدین و قشنگ هم بگید نداریم ،مثلا یه چیزی قسطی بخرید 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

همه این اتفاقا افتاده و تازه ما ضعیف تریم تا بقیه . ولی بازم اگر قرض بخواد بهش میدیم بعدش هم پس میده . من در لحظه دلم بی میل میشه ولی بعد لعنت بر شیطون میکنم میگم پدرشه . خدا نگاه ادم کنه کافیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
همه این اتفاقا افتاده و تازه ما ضعیف تریم تا بقیه . ولی بازم اگر قرض بخواد بهش میدیم بعدش هم پس میده ...

بله حرفتون درسته منم با حرف شما دلم آروم گرفت 

میزارم به حساب اینکه شاید واقعا ندارن و خدارو خوش نمیاد کمک نکنیم 

من پدر شوهر که ندارم

اما مادرشوهرم همش به یکی از پسرانش پول میده. بهش خونه هم داده. به بقیه بچه هایش هیچ کمکی نکرده مخصوصا به ما

اونوقت شوهر من از صبح زود تا نصف شب دنبال پول هست و کار می‌کنه

اون پسرش تا لنگ ظهر خوابه و برای زن و بچش از کارت مادرش خرید می‌کنه و خونه هم مفت بهش دادن. و نه صورتش تو آفتاب سوخته و نه موهاش ریخته و سالم و سرحال زندگی می‌کنه

حالا شوهر من کلا موهاش بخاطر فشار کار سفید شده و نصفش ریخته. پوستش تو آفتاب سوخته

بعد ما هر از گاهی که میریم مادر شوهرم میگه شرمنده کارتم خالی شده پول نداشتم مرغ بخرم براتون مرغ بپزم!

حالا ما هم بخاطر شکم هیچ وقت نرفتیم و هرچی بپزه برامون ازش تشکر میکنیم.

این حرف هارو میگه که بخواد به ما بفهمونه وضع مالیش بد هست