2777
2789
عنوان

اگر گوشی بخرم ابروم جلوش میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 61 پست
هست تو دیوار بگرد فعلا یه دست دوم پیدا کن بعد انشاالله یه گوشی خوب بخر ولی بازم از من به شما نصیحت ا ...

درحد خرید از دیوار برام مهم نیست

یا باطری برای خودم رو عوض می‌کنم یا گوشی می‌خرم و یه مدت به اون نمیگم تا یادش بره چی گفته بودم 🤣

اخه این چه حرفیه، گوشیت خراب شدع عوض نمیکنی بخاطر اینکه طرف فکر بد نکنه، خو بکنه فدای سرت

گفتم شاید باطریم رو عوض کنم ؛ نگفتم حتماً باطریم عوض می‌کنم و گوشی نمیخرم

البته عوض کردن باطری گوشی در زمانی که گوشی‌های خوب بالای ۱۵۰م هستن خیلی هم تفکر پوچی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم جان برات مهم نباشه هرچی میخواد بگه اگرم به روت آورد راستش بگو بگو پسرم شکست وگرنه قصد خرید ندا ...

لعنت بر خودم که رفته بودم تو فاز🤦🏼‍♀️😅

حالا یه کم صبر کنم ببینم پدر پسر واکنشش چیه🤣

خب بخری و ببینه میگه عه گوشی خریدی یا یه چیزی در همین حدبگو اره پسرم شکستش و خریدم اینوتمام

می‌دونی اون نمیتونه چیزی بگه ولی لعنت به من که اون چرت و پرت‌ها رو گفتم

دیگه غلط کنم از این حرفا بزنم🤦🏼‍♀️

منم منظورم پدر هرمان بود دیگهواکنش پدر پسری که گوشی رو شکسته🤣

باید جور پسرش گردن بکشه 

پدری برای این روزاس

یاهم قوماظالمین کودتا جدید راه ننداختن حق سکوت بگیری؟🤦‍♀️🤣🤣

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

باید جور پسرش گردن بکشه پدری برای این روزاسیاهم قوماظالمین کودتا جدید راه ننداختن حق سکوت بگیری؟🤦‍♀ ...

دیگه یه جوری پودرش کرد که‌ نه قابل تعمیر بود نه هیچی

دلم خوش بود به این یکی گوشیه که باطریش خراب شد🤣🤣🤣 در نتیجه باید جبران کنه 

نه کاش یه کاری کنن نیاز به چیزهای جدید دارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣