2777
2789

ولا چی بگیم خواهر چنان عرصه بر ما تنگ شده که از نیم ساعت دیگه ی خودمون هم خبر نداریم ...شب میخوابیم صبح پامیشیم قیمت ها انگار افسار پاره کردند بس که همه چی گرونه و تورمه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ماشینو پیدا کن و قول صد در صدی بگیرو همه کاراشو بکن بعد طلارو همون روز بفروش و قول نامه کن. هر لحظه داره یه اتفاقی میوفته . اگر همه کارارو تو یه روز میتونی انجام بدی اقدام کن. همون روزم پلاک کن 

اول ماشینو پیدا کن و قول صد در صدی بگیرو همه کاراشو بکن بعد طلارو همون روز بفروش و قول نامه کن. هر ل ...

اره همین کارو میکنم 

منظورم اینه کی طلا بفرویم که قیمتش بالاتر باشه و ماشین هم افزایش قیمت بعدی رو نخورده باشه

بعضیا از تایم گرون شدن ماشین سردرمیارن ،چون هرسال تایم خاصی داره

اره همین کارو میکنم منظورم اینه کی طلا بفرویم که قیمتش بالاتر باشه و ماشین هم افزایش قیمت بعدی رو نخ ...

ماشینو نمیدونم ولی طلا تا ۲۰ میگن میره. طلا ک هیچوقت از ارزش نمیوفته ولی ماشین چرا. اگر واجب نیست و الان ماشین داری بزارش برا بعد