2777
2789
عنوان

تولد تو خونه کوچیک

56 بازدید | 6 پست

خیلی دلم میخواد تولد بگیرم

بعد بیشترین مشکلم اینه که خجالت میکشم از خونمون کوچیکه

بقیه دوستام که رفتم تولداشون همه خونه هاشون مثل سالن شیک و بزرگ بود 

ولی خونه ما من و مامانمیم فقط واسه همین کوچیکه خب

مهمونا حدود ۱۰ نفر میشن،بنظرتون جا کم میاد؟یا زشته؟مسخره میکنن؟

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

نه عزیزم چرا اینجوری فکر میکنی ؟ توی گوگل کلی ایده های شیک و اقتصادی هست یه میز قشنگ درست کن . الان مد شده یه میز کوتاه میچینن دورش می شینن رو زمین . یه چیزی شبیه کرسی های قدیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوبه

همه ک پولدار نیستن

میتونی ی کافه ارزون و شیک گیر بیار اونجا بگیر تولدت مبارک

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
وا خب شما فقط دونفرید اوناهم اگر شعور داشته باشن مسخره نمیکننتولد برای خوشگذرونیه بابا اصلا غم به دل ...

اخه اونا نمیدونن ما دونفریم فقط

بعد گفتم در مقایسه با اونا شاید زشت باشه😭

مرسی عزیزم💞

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
نه خوبههمه ک پولدار نیستنمیتونی ی کافه ارزون و شیک گیر بیار اونجا بگیر تولدت مبارک

مرسی عزیزم

اخه اونا نمیدونن ما دونفریم فقطبعد گفتم در مقایسه با اونا شاید زشت باشه😭مرسی عزیزم💞

نه بابا اصلا نگران نباش

فقط خوش بگذرون.فضا رو شاد بکن که کسی از خونت رفت بیرون نگه خونشون کوچیک بود و فلان بگه دمش گرم انقدر خوش گذشت که نگو بازم کاش بریم خونشون.

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند