دلوین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3349 عنوان دخترا چیکار کنممم😭 256 بازدید | 32 پست خیلی ادمیم که از طرف دیگران دنبال تاییدممثلا یه لباس میخرم اگه یکی بگه زیاد سلیقم نیست یا یطوری رفتار کنه من استرسی میشممیگم نکنه بدهحالم بد میشهبا اینکه خودم دوسش دارم قوی🤍💫 1404/07/18 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2928 منم این مدلیمو دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
دلوین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3349 منم این مدلیمو دارم سعی میکنم رو خودم کار کنم منممتو ذهنم به خودم میگم کاش حرف نمیزدی انقدر😂از بس بهش فکر میکنم قوی🤍💫
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8525 دقیقا منم اینطوریم و باید یکی خریدمو تایید کنه به به کنه تا بخرمباید رو خودت کار کنی و قبول کنی ک سلیقه خاص خودتو داری
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2928 منممتو ذهنم به خودم میگم کاش حرف نمیزدی انقدر😂از بس بهش فکر میکنم دقیقامن معمولا همه جا ازم تعریف میکننکافیه یبار یه نفر بگه فلان جات ایراد دارهدیگه تمومه😂 ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
دلوین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3349 دقیقا منم اینطوریم و باید یکی خریدمو تایید کنه به به کنه تا بخرمباید رو خودت کار کنی و قبول کنی ک سل ... بخدا خیلی تلاش میکنمنمیشههه اخرش سلیقه خودمو قبول ندارمممیا یه چیزی میخرم روم نمیشه نشون کسی بدم از قضاوتاشون میترسم قوی🤍💫
دلوین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3349 دقیقامن معمولا همه جا ازم تعریف میکننکافیه یبار یه نفر بگه فلان جات ایراد دارهدیگه تمومه😂 وای تو منی یا من تواممممتو اتاق پرو تعریف از خود نباشه چند نفری بهم میگفتن وای چقدر خوشگلی چقدر لباسه بت اوممددولی یه نفر یطوری رفتار کرد گفت خوبه ها ولی یجوری بود انگارمنم دلزده نشدما استرسی شدممیگم نکنه حق با اونه قوی🤍💫
labred عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 554 چیزی که مورد پسند خودت هست ،نظر دیگران نباید برات مهم باشه ،خوب هر یکی یه چیزی میگه سلیقه ها با هم متفاوته نه تو فقط تولباس خریدن تو همه ی کارا حتی آشپزی کردن هم همه ی سلیقه ها فرقه
emma۱۲rr عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 8525 بخدا خیلی تلاش میکنمنمیشههه اخرش سلیقه خودمو قبول ندارمممیا یه چیزی میخرم روم نمیشه نشون کسی بدم از ... چن سالاه
دلوین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3349 چیزی که مورد پسند خودت هست ،نظر دیگران نباید برات مهم باشه ،خوب هر یکی یه چیزی میگه سلیقه ها با هم ... بخدا میدونم کارم خیلی اشتباههدست خودم نیست قوی🤍💫
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2928 وای تو منی یا من تواممممتو اتاق پرو تعریف از خود نباشه چند نفری بهم میگفتن وای چقدر خوشگلی چقدر لباس ... احساس میکنم همزادمو پیدا کردم🤣چند روز پیش یکی از دوستام گفت خیلی خوشگلی در جا دوستش بهم گفت تو به علیرضا خیلی میای هااا زد زیر خندهبعد عکس علیرضا رو دیدم بزرگوار شبیه اسکلت متحرک بود🦦تا 2 روز حس بد داشتم ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
دلوین_جونم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3349 احساس میکنم همزادمو پیدا کردم🤣چند روز پیش یکی از دوستام گفت خیلی خوشگلی در جا دوستش بهم گفت تو به ع ... وای خااک عالممممبه منم میگن به یه علیرضا نامی میاام قوی🤍💫