2777
2789

خیلی دستش سبکه سید هم هست  من پیشش رفتم ولی به ای وی اف نکشید باردار شدم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

خاله من پیش مهناز منصوری میرفت، دخترش ۱۰سالشه اونجا که هزینش زیاد نشد

دومی هم معجزه شد امسال خود به خود باردار شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها واسه ای وی اف حتما باید دکتر معرفی نامه بده یا اینکه بریم مرکز و بگیم می‌خوایم میکرو کنیم اونا تشکیل پرونده میدن و نیازی به معرفی نامه از پزشک متخصص نیست و اینکه از شهرستان بخوایم بریم مشهد آیا همون ماهی ک معاینه میکنم و تشکیل پرونده میدن مراحلش رو شروع میکنن یا میگن بریم و نوبت میدن واسه ماه‌های دیگه؟؟؟

لطفاً جواب بدید . مرسی

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
بچه ها واسه ای وی اف حتما باید دکتر معرفی نامه بده یا اینکه بریم مرکز و بگیم می‌خوایم میکرو کنیم اون ...

اینترنتی وقت بگیرین (البته این مراحل مرکز میلاد هستش) بعد میرین ویزیت میشین و آزمایش هایی که لازمه برای خودتون و همسرتون مینویسن و واستون مراحل و توضیح میدن.

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود

بنده و همسرم در کلینیک ارمغان ivf انجام دادیم بی نتیجه بود کلا یه عده ناوارد رو میزارن اونجا اصلا معلوم نیست  جنینی ک میزارن سالم میرسونن یا نه یا اصلا جنین زنده نیست و الکی میکارنش ک بگن یه کاری انجام دادیم متاسفانه اینجا ایرانه و هشتاد درصد ivf ها ناموفقه

سلام شاید گاهی اوقات سهل انگاری بشه ولی من توی مقاله دکتر صارم اولین کسی که ای وی اف وارد تهران کرد نوشته بود که ما به صورت ظاهری اسپرم و جنین را کنار می گذاریم و این که بعد از لقاح عوامل دیگری برای تقسیمات سلولی وجود داره که ما نمی تونیم هیچ دخالتی کنیم که این ها ژنتیکی که گاهی موفق و گاهی نا موفق و گاهی در اثر شرایط محیطی رحم لانه گزینی خوب انجام نمی گیرد واین کارهای علمی فقط شانس بارداری سی درصد بیشتر میکنه و در کل اول واخرش باید به خودش توکل کنیم که اگر بخواهد حتمن جنین مراحل رشد طی میکنه

سلام دوستان من دیروز رفتم نوین واسه ivf پیش دکتر منصوری دارم پروندمو تکمیل میکنم دیگه انشاالله شروع ...

سلام عزیزم،من مال زاهدانم بخاطر انسداد لوله ها دکتر گفته تنها راه حاملگی ام ای وی اف ولی نمیدونم نمی خوام اینجا انجام بدم تعریف دکتر منصوری رو نوشتم شما را رفتید چی شد دکترش خوب بود هزینه هاش چطور بود