2777
2789
عنوان

چرا هوس سریال دیدن کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آبکی هم هستن یه چیزی میخوام زود تموم شه

کره ای ببین

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

ولی قشنگه ایلهان و داملا زوج سریالن

نمیدونم چرا دلم یهو خرم سلطان خواست😂

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

دقیقا به همین دلیل کیدراما می‌بینم که ۱۶ قسمت تمومهولی اونم تازگیا تکراری شده دلم رو میزنه

جندتا کیدراما قشنگ بهم میگی، عاشقانه لوس نباشه

نمیدونم چرا دلم یهو خرم سلطان خواست😂

نههه اونو دوست ندارم من ولی سریال های کوتاه همزیاد داریم اتاق دو نفر قشنگه ولی زود فینال شده

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

نههه اونو دوست ندارم من ولی سریال های کوتاه همزیاد داریم اتاق دو نفر قشنگه ولی زود فینال شده

مامانم یه مدت از یوتیوب میدید همه جا صدای خرم سلطان میومد😂

اونو من خیلی سال پیش دیدم

فیلم کره ای میبینی؟

جندتا کیدراما قشنگ بهم میگی، عاشقانه لوس نباشه

زیاد یادم نیست آخه قدیم بیشتر میدیدم

ترسناک شادی 

طنز اقای ملکه 

عاشقانه تلخ عاشقان ماه ، ملکه هفت روزه، 

چوسانی جالب پادشاه نقاب دار

فانتزی: دبلیو، هتل دل لونا، افسانه روباه نه دم، دونده دوست داشتنی، فو فوق العاده ای، 

اگه ژانر آروم مِلو دوست داری: دهکده ساحلی چاچاچا 

روان شناسی اجتماعی: قاضی شیطان، کیل می هیل می، 

اکشن: بی‌خانمان ، هیلر، وینچنزو ولی پایانش خسته کننده بود

عاشقانه درام: سقوط روی تو، دوبونگ سو زن قوی هم عاشقانه ملوس شیرینی بود،تو از ستاره ها اومدی، 

دیگه...

یادم نمیاد اکثرش رو

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

زیاد یادم نیست آخه قدیم بیشتر میدیدمترسناک شادی طنز اقای ملکه عاشقانه تلخ عاشقان ماه ، ملکه هفت روزه ...

مرسی