2777
2789

سلام دوستان 

ماه پیش ۱۸هم پریود شدم و روز پنجشم رفتم ای یو دی مسی گذاشتم دوهفته خونریزی داشتم و بعد خوب شدم

این ماه از دو روز پیش درد پریودی شدید هر از گاهی میومد سراغم و خوب میشدم

دیروزم درد شدید داشتم و شبش لکه دیدم گفتم آخیش پریود شدم ولی امروز که از خواب پاشدم پدمو عوض کنم دیدم کلا کثیف نشده همون یبار لکه بودو تمام شد 

یعنی امکان داره با ای یودی مسی پریودم عقب بیوفته کسی اینجوری بوده ؟؟؟

نمی دونم. بستگی داره. اما با وجود ایودی هم امکان بارداری وجود داره.. جز ایودی روش پیشگیری دیگه ای هم ...

من هنوز نزدیکی نداشتم چون دوماهه زایمان کردم تا ۴۰ روز خونریزی داشتم بعدش که دوباره پریود شدم بعدش ای یو دی گذاشتم بعداز اون دوهفته خونریزی داشتم بعدش که عفونت قارچی گرفتم الانم که خوب شدم دیروز یبار لک بینی داشتم 😂مطمئنم که باردار نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نزدیکی نداشتم چون دوماهه زایمان کردم تا ۴۰ روز خونریزی داشتم بعدش که دوباره پریود شدم بعدش ا ...

اگر شیر خودتو میدی احتمالا پریود نشدنت بخاطر شیردهیه... بعضیا کل دوسال شیردهی اصلا پریود نمیشن.

اگر شیر خودتو میدی احتمالا پریود نشدنت بخاطر شیردهیه... بعضیا کل دوسال شیردهی اصلا پریود نمیشن.

شیر خشک میدم 😐ماه قبل سروقت خودم پریود شدم امروزم موعودمه ولی خبری نیست دردمم برطرف شد