برا دوستانه که تا حالا نرفتن و قصد دارن برن اول که من از مشهد رفتم بعد اینکه جاده کرمان جاده پر پیچ و خم هست من همسرم سرعت بالا میرفت هی ترمز میگرفت آخرش ترمز خالی کرد ولی خداروشکر به خیر گذشت پس تو جاده کرمان با سرعت پایین برین ♥️
بعد که رسیدین بندر باید برین اسکله پل اونجا با لندینگ کرافت از ما ۷۵۰ گرفت برد لافت
از اونجا رفتیم درگهان سوییت گرفتیم بعد رفتیم پاساژ ها
اونجا هم پاساژ دو دلفین لباس های رگالی ارزون بودن بقیه لباسا تو پاساژ صدف و دو دلفین مثل مشهد بود فرق قیمتی نداشتن بقیه پاساژ ها مثل پاساژ اطلس گرون بودن به نسبت البته اونا هم رگالی داشتن
لوازم برقی کوچیک هم همینطور
تفریح هم نشد بریم چون هزینمون خیلی رفت بالا با وجود اینکه چندتا تیکه لباس بیشتر نگرفتیم ولی ۱۰ تومن هزینه لباس شد نزدیک ۲۰ تومن هزینه مابقی چیز ها اونم غذا فقط دوبار گرفتیم بقیش خودم درست میکردم شنبه هم رفتیم و چهارشنبه مشهد بودیم 💚
بازار قشم خیلی گرون بود اصلا نمی صرفید و با توجه به گرمای هوا بهترین بازار همون بازار درگهان هست چون داخل پاساژ هست و خنکه 💛
دیگه اینکه یه قایق سواری رفتیم فقط در حد نیم ساعت ، خرچنگ هارو نگاه کردیم همین ۱۵۰۰ شد 🌱
برگشتی هم هزینه لندینگ کرافت هرچی موقع آوردن گرفتن ، نصف میشه این چندتا تیکه لباس هم که گرفتیم اصلا مالیات نداشت 💙
بندر به شدت هوا گرم بود بازار اونجا رفتیم برا سوغاتی داشتیم میمردیم ولی برا سوغاتی خوراکی هم بازار بندر بهتر بود ♥️