2777
2789
عنوان

به بابام گفتم

174 بازدید | 14 پست

دیشب برای اولین بار با پدرم درمورد طلاق صحبت‌کردم.

انگار بعداز مدت ها آروم شدم که دردم رو به کسی گفتم..

بهش گفتم دلم میخواد برگردم دوباره باهم زندگی کنیم اول فکر کرد منظورم دلتنگیه..بعد گفتم برای همیشه دوست دارم بیام..

چهارسال تلاش کردم چیزی نگم ولی دیشب دلم خواست بغلش گریه کنم..چون دلم نمیخواست ناراحتتون کنم همیشه زندگیم رو خوب نشون دادم..

منم وقتی ناراحت بودم گفتم ولی بعدا پشیمون شدم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت بیا پیش خودمون.چرا نمیای؟؟بیا دوباره باهم زندگی کنیم...مهمونی بودیم نمیتونستم زیاد صحبت کنم..

پدرم میدونه همسرم چقدر ساکت ودرونگرا ست...قبلا به خساستش شک کرده بود..ولی فکر نمیکرد من تااین اندازه اذیتم

دوست داشتم زندگیم خوب بود خوشحالشون میکردم..ولی دیگه اینقدر غصه خوردم خسته شدم..

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

منم از دست کارای شوهرم  خسته شدم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دیروز به داداشم گفتم که مشکل دارم ۵ ساله نتونستم زندگی کنم همه جوره همه کار کردم که زندگیم خوب شه نشد که نشد

داداشم فقط اشک میریخت میگفت چرا چیزی نگفتی

زنگ زد پدرشوهرم گفت طلاق ابجیمو میگیرم اومدن وساطتت کردن گفتن ما نمیفهمیدیم ما همین یه بچه رو داریم نمیخواییم زندگیش خراب شه خودمون به راهش میاریم 

ازم فرصت خواستن که پسرشونو به راه بیارن

نمیدونم بعد از این چی میشه 

اما حق طلاقمو گفتن از پسرشون میگیرن

گفتن خونه و ماشین هم به نام خودت میزنیم که بدونی همه جوره مث دختر نداشته ی خودمونی

و خیلی همشون ازم گله کردن چرا تو این پنج سال ما رو در جریان نذاشتی 

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
دوست داشتم زندگیم خوب بود خوشحالشون میکردم..ولی دیگه اینقدر غصه خوردم خسته شدم..

خیلی خوب کردی

دمتگرم

منم زبون باز کردم دیروز گفتم 

چقدر خوبه ادم حامی داشته باشه

من که خیلی سبک شدم

اگه دوست داشتی تو ایتا یه گروه بزن یا روبیکا اونجا هر روز با هم حرف بزنیم و مشورت کنیم 

اینم بگم من کلا نتونستم این موضوع رو حتی به صمیمی ترین دوستام بگم

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
انشالله هرچی خیره پیش بیادمنم از دست کارای شوهرم خسته شدم

من برای درست شدنش خیلی تلاش کردم..

ولی همسرم تلاشی نمیکنه.

اگه میدونستم قابل درست شدن هست میموندم ولی نمیشه..

دارم پولامو جمع میکنم که بعدا نخوام به لحاظ مالی به پدرم فشار بیاد

من برای درست شدنش خیلی تلاش کردم..ولی همسرم تلاشی نمیکنه.اگه میدونستم قابل درست شدن هست میموندم ولی ...

منم خیلی تلاش کردم  ولی اون هیچی   من خانوادمم پشتم نیستن میگن باید تحمل کنی کاش هیچ وقت نمیومد تو زندگیم 

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40