2777
2789

زورشون میاد لای کتاب باز کنن، پسر خودمو میگم کلاس پنجمه و تو این پنج سال اعصاب من داغون شده، در صورتی که خودم تا ارشدم همه جز شاگردای ممتاز بودم ، حالا نمیخوام مثل من باشه حداقل دل به درس بده ولی عین خیالش نیست، یه دل میگم رهاش کنم بلکه به خودش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم شما چون خودت همیشه خوب بودی دوست داشتین پسرتونم همیشه خوب باشه تو مدرسه

اگه اجازه میدادین یبار بدون تکالیف بره مدرسه و جلو بقیه تحقیر بشه و بقیه تشویق بشن یاد می گرفت برای اون تشویق تلاش کنه

شما هرچیزی رو براش مهیا کردی حتی موفقیت برای همون الان متکی بار اومده

دهه شصتی ها برای هرچیزی خودشون تلاش می کردن 

بچه های،شما هم این مدلی ان؟

این حرف شما حرف هر روزه منه

منم میگم ۱۷سال درس خوندم هیچکس نفهمید سال چندم هستم فقط سر هر ترم لوح تقدیر و جایزه میاوردم خونه تازه آنچنان ذوقیم برام نمیکردن 

ولی دخترم کلاس دومه دوساله من زندگیم داغون شده 

احساس میکنم شما چون خودت همیشه خوب بودی دوست داشتین پسرتونم همیشه خوب باشه تو مدرسهاگه اجازه میدادین ...

الان اصلا معلما سخت نمی‌گیرن ما اگه ی روز تکلیف نمینوشتیم معلم دمار از روزگارمون در میاوردن ولی الان فوقش میگن عشقم فردا تکلیفتو بنویس 

بچه هام می‌دونن تنبیهی در کار نیست بیخیال میشن

احساس میکنم شما چون خودت همیشه خوب بودی دوست داشتین پسرتونم همیشه خوب باشه تو مدرسهاگه اجازه میدادین ...

خودمم دارم به همین نتیجه میرسم، همیشه به هر نحوی شده آماده فرستادمش مدرسه، به نظرت امسال اگه رهاش کنم ضربه می بینه؟

من خودم دهه هشتادیم یک ذره مامان و بابا تو درسم دخالت نمیکنن و اذیت نمیشن اما یه برادر دارم کلاس ششمه به زور باید بنشونیش درس بخونه یه بار از روش الکی میخونه میگه خوندم ازش میپرسی اصلا بلد نیس 

تو مشق نوشتنم بدتره