2777
2789
عنوان

برای ریزش مو تنبلی تخمدان چه دکتری برم پوست و مو یا زنان🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 96 پست
منم تا قبل از اشنایی با طب اسلامی خیلی زیاد ریزش مو داشتم صدای بقیه هم دراومده بود بس موهام همه جا ب ...

چشم ممنونم...منم همینم دیگه خسته شدم کچلی بد دردیه واسه یه زن واسه مردا اشکال نداره همه شون کچلن ولی تا حالا زن کچل ندیدم خودم اولیشم😄💔

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی هاشون رو دارم😐فقط چندتاشون رو ندارم

باید اصلاح مزاج کنی درکنار داروهای که مخصوص اون بیماری هست

تمام بیماریها بخاطر بهم خوردن تعادل این چهار مزاج هست یعنی اگه ۱۰۰۰ تا بیماری باشه تقسیم بر ۴ میشه ۲۵۰ تاش مربوط به غلبه بلغم ۲۵۰ تاش غلبه صفرا و.......

باید اصلاح مزاج کنی درکنار داروهای که مخصوص اون بیماری هستتمام بیماریها بخاطر بهم خوردن تعادل این چه ...

اها ...شما تو طب اسلامی هستی خودت؟اطلاعات زیادی داری ماشالله😄

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۸ نفره ،بیکارم و بی عار 😂💔😎میخواستم ادامه تحصیل بدم نزاشتن و اینگونه بود که ما دیپلمه ماندیم! البته دیپلم ردی😁👩‍🦯 درسم خوب نبود😁🗿ولی خب به محیط دانشگاه علاقه داشتم🥺💔ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

باید اصلاح مزاج کنی درکنار داروهای که مخصوص اون بیماری هستتمام بیماریها بخاطر بهم خوردن تعادل این چه ...

تاپیک هام همه شده ریزش مو🫠🫠

چشم ممنونم...منم همینم دیگه خسته شدم کچلی بد دردیه واسه یه زن واسه مردا اشکال نداره همه شون کچلن ولی ...

خخخخ نگران نباش درست میشه

راستی نمیدونم این دارو بدن یا نه داروی تقویت مو تو یه قوطی هست و توی دیگ باید با یچی قاطی کنی بجوشونی من خریدم اینو استفاده نکردم ولی دوستم که استفاده کرد میگفت تو یه دیگ که زیاد بدردتون نمیخوره درستش کنین که ممکنه جای دارو تو دیگ کمی بمونه و بوش هم شاید کمی بد باشه تو حیاط بجوشونش

خخخخ نگران نباش درست میشهراستی نمیدونم این دارو بدن یا نه داروی تقویت مو تو یه قوطی هست و توی دیگ با ...

ممنونم لطف کردی واقعا...منم سر فرصت میرم پیششون ببینم به من چی میگن

نه درمانگر نیستم طبق تجربه و مطالعاتی که داشتم و گاهی تقلب از کتاب اینجا راهنمایی میکنم خخخخ

اها😄😄

عزیزم منم دچاره ریزش موی سکه ای شدم ممکنه خوب بشه

اره درمان داره با یک یا چند درمانگر مجرب مشورت کن

ببین چندتا از این علائم رو داری؟؟؟

عصانیت
گرگرفتگی
رنگ صورت زرد
استرس
لجبازی
زورگویی
عجله
سرپیچی از توصیه ها
عرق کردن
فکر و خیال
شبها اب دهانتان می اید
سر شب خوابتان نمیبرد

اینا علائم غلبه صفرا هست و ریزش سکه ای هم بخاطر استرس و اضطراب شدید هست که معمولا ادمای که غلبه صفرا دارن اکثر اوقات بی دلیل هم استرس دارن

اره درمان داره با یک یا چند درمانگر مجرب مشورت کنببین چندتا از این علائم رو داری؟؟؟عصانیتگرگرفتگیرنگ ...

بله من استرس و اضطراب شدید دارم و بعد فوت مادرمم این اتفاق افتاد 

کاربری قبلا دست دختر عموم بوده باشماره من وارد نی نی سایت شده

بله من استرس و اضطراب شدید دارم و بعد فوت مادرمم این اتفاق افتاد

خدا رحمتش کنه 

ان شاالله زود درمان بشی

تاپیکمو بخون شاید لیست نماینده های شهرتون پیدا کردی اگه پیدا نکردی بگو بفرستم