2777
2789
عنوان

خیلب ناراحتم

140 بازدید | 11 پست

من دیروز با مامانم بحثم شد 

اخرین بار ۶ ماه پیش نهار رفتیم خونه ی بابام  اصلا دوست نداره مامانم بریم اونجا 

دوست داره بریم ولی شام و نهار نمونیم  دو ساعت بدون بچه برم  کاراشو کنم برگردم 

پارانویید داره. دارو نمی خوره  روانم پاشید من خودم به سکوت احتیاج دارم   خودم پسرم اذیتم میکنه.بیش فعاله 

روحی خودم داغونم  دو قطبیم 

اونم میاد مثل مته مغزم و سوراخ میکنه هر روز 

باز میگم اشکال نداره 

حالا دیشب بهم میگه میخوام یه خونه بخرم  ۳ دنگشو بزنه به نام خواهرم  که خواهرم فقط پول ۱ دنگشو میده. یعنی ۲ دنگ همین طوری 

بعد همین خواهرم مامانم بیمارستان بستری بود فقط ۵ دقیقه اومد بیمارستان اون دور وایستاد رفت خونه 

حتی این ۳ روزی که ما بودیم بیمارستان برا ما غذا که  نفرستاد هیچی 

یه لقمه برا بابام غذا نداد من میرفتم خونه از بیمارستان برا بابام و مامانم تند تند غذا درست میکردم. دوباره میومدم بیمارستان 

از این فرق گذاستن مامانم ناراحتم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

حالا به ما ۱۵ تومن قرض داد   گفت به دلار باید پس بدین  نرخ زد اون روز شده بود ۲۰۰۰ دلار. حالا ما هنوز داریم سعی میکنیم دلارشو بدیم.  تموم نمیشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رسم زمونه همینه به هر کی بیشتر اهمیت بدیم بیشتر ازشون زخم میخوریم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

فرق گذاشتن تو خیلی خانواده ها هست بهتره بری همین حرفایی ک زدی به مامانت بگی به روش بیاری بدون جروبح ...

گفتم همه رو بهش