2777
2789

؟

ترم سوم یه استادی داشتم خیلی به نظرم باشخصیت و با اخلاق بود و یه بار هم قبل ورود به کلاس باهام حال و احوال کرد و دستشو با فاصله پشت سرم قرار داد که مثلا هدایت کنه ( بدون برخورد و به نظر خودش برای احترام)

هر چند از این حرکتا بدم میاد ولی نادیده گرفتم  همونجا گفت یه بار بعد کلاس صحبتی دارم  که خداروشکر من نرفتم پیشش(گفتم خودش هر وقت گفت) بعد کلاسامون هی باهاش کنسل میشد و دیگه ندیدم اما یه گروه خودشناسی و انسان شناسی بچه های دانشگاه تشکیل داده بودن از قضا استادش همین بود دیگه اومد پی وی گفت چرا تو کلاس ها صحبت نمیکنی(کلاس های دانشگاه بحث محور بود) بعد منم گفتم استرس و فلان.. بعد برام چند تا فایل از یه مدرس اعتماد به نفس فرستاد گفت گوش میدید و فلان منم تشکر کردم گذشت یک بار هم که بعد از اون دیدمش سلام دادم سرد جواب داد  ولی اصلا دیگه نه کلاسی داشتیم نه هیچی 

ولی تو اینستا می‌دیدم خانمهای حجاب استایل که زیبا بودن و.. رو خیلیا رو فالو داره  الان ترم ششیم چند وقت پیش با بچه ها حرف می‌زدیم درمورد استادا اینو گفتیم چه قدر خوب بود و فلان یکی بچه ها گفت نه فقط تو کلاس خوب بود خارج از کلاسا میرفته پی وی بچه ها من گفتم لابد راهنمایی چیزی می‌کرده (مثل قضیه خودم) ولی گفت پیشنهاد ارتباط داده به بچه ها

اینقدر ناراحت شدم همش میگفتم این چه قدر باشخصیت و خوبه .. هی میخواستم باور نکنم ولی یاد همین پیج های اینستا و حرکات الکی جنتلمنانه اش  میافتم شک میکنم

به نظرتون استاد میاد به یه دانشجوی خوابگاهی پیشنهاد بده؟؟اونم تو خوابگاه که خبرا میپبچه؟

من چقدر ساده بودم که فکر میکردم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فایلهای اعتماد به نفس جواب داد بهت؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم فایلهای اعتماد به نفس جواب داد بهت؟

اصلا گوش ندادم😂😂 ولی الان که نزدیک دوسال گذشته خداروشکر در طول زمان خیلی تغییر مردم تجربه های متفاوتی داشتم که هرکدوم از این تجربه ها باعث تغییراتی شد ارتباطم با خدا و امام زمان بیشتر شده که من واقعا اینا رو موثر میدونم و خواندن کتاب و احادیث باعث شد تغییرات زیادی کنم

اصلا گوش ندادم😂😂 ولی الان که نزدیک دوسال گذشته خداروشکر در طول زمان خیلی تغییر مردم تجربه های متفا ...

متشکرم بابت پاسخگویی🫶🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️