2777
2789

خیلی این کارش رو مخه من رفته . همش داره چایی میخوره . کل روز کتری قوری رو گاز روشنه کل خونه بخار و دم گرفته . خاخوش میکنم دوباره روشن میکنه . چون همش باید چایی بخوره. هرجا میره با خودش یه فلاکس چای میبره . حتی میریم تو میدون یه دور بزنیم فلاکس و استکان میاره . همین ک راه میفتیم میگه چایی بریز. من اذیت میشم بخوام برگردم استکان بردارم چای بریزم تو ماشین در حال حرکت . میگم مگه سفر قندهار میری بسته دیگه. میگه چته یه چای مبخوای بریزی. همیشه کف ماشینم پر پوست تخمه س . رفته تو تمام درزاری دنده روکش ها داشبورد. همیشه تو خونه لم داده یه پلاستیک تخمه زیرشه . خونواده شم مث خودشون همیشه فلاکس چای و تخمه باهاشونه . رفتم شهرشون اعصابم خرد شد . شوهرک ترکه خلخالیه . دیدم همشهریاش هم تو خیابون در حال قدم زدن  اکثرا تو جیباشون تخمه ریختن در حال تخمه خوردنن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

جالب بود 

یکم راه بیا حالا مهم نیست 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم