2777
2789

من خودم سهراب.  ثریا. فریدون ... قدیمی هم نیستنا ولی حیف که دیگه کسی نمیزاره رو بچه ش یا خیلی کم شاید بزارن 

بیشتر شاهنامه ای هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهاد 

سیاوش 

نازنین 

بهار 

سارا 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اسم خاله من ،مادر بزرگ همسرم هل بانو هست عاشقش اسمشم ، همیشه فکر میکنم چقدر بابای باشعور و با معرفتی داشته همچین اسمی رو یه دختر گذاشته که اون دختر چنان قوی و محکم و خوشبو بوده همیشه که معروف خاص و عامه تو روستا و‌منطقه

دوره ما مدارس و افکار عمومی به اسم‌های ما بی تفاوت بود!! و خیلی فرق میزاشتن روی اسم‌ بچه‌ها در اعیاد خاص مذهبی و ...

با اینحال همیشه دوسش داشتم اسمم رو!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.