2777
2789
عنوان

دیگه نمیخام زن قانعی باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 90 پست

عزیزم اون حالا کلی برای حقوقت برنامه ریخته  شک نکن میره دنبال وام بعدی

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

عریزم بهترین راهکار برات اینه که نه ازش پولی بخای و نه پولتو واسش خرج کنی. کاری که من میکنم ... فقط بهش میگم برام طلا بخر و البته خودش بیشتر میخره و ملک یا چیزی بنامم کنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه اول بعد از زایمان ت بگو افسرده ام دلم لباس جدید میخواد و لباس بخر برو بازار یا تو پیج ها خرید کن 

هرروز شیک بپوش بگو دیگه لازمه منم مامان شیکی باشم حقوقتو تو نصفه ماه تموم کن بعد از گرفتن شارژ و چیزهای سبک شروع کن تا به چیزهای بزرگ برسی 

من زن قانعی بودم خانه دارم هستم بخدا باید اینقدر حسرت بکشم خدارشکر که سرکاری 

من اینقدر جلو خاستهامو گرفتم الان هیچ تفریحی مارو نمیبرع تا بهش بگم به زمستون واسمون بلند میشه 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

زنی که خرج نداره ارج نداره بعد طلاق بش رسیدم برا من خرج نمی‌کرد فهمیدم برا معشوقه هاش چقد خرج می‌کرد خریت کردم با جون دل مایه گذاشتم آخرم طلاقم نمی‌داد مجبورم کرد مهریه را ببخشم بدوبدو رفت سراغ زن صیغه‌ایش چقدخرجش کرد به من بود حقوقش را دروغ گفته بود نه طلایی نه گلی نه جیزی بعد من خوب معشوقه هاش تیغش زدن خونه زد به نام زن دومش،

شوهر زرنگ شما احتمالا وقتی بزاد تمام خرج های نوزاد که کم هم نیست بزاره رو دوش خودتون

ن بخدا اینجوری نیست

میخره گفت وسایل ولی من‌میخام برگردم ب اویل ازدواج

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
عزیزم فکر کنم اونی که سرش با پنبه بریده شده شمایی کلا مردها بلدن وقتی زن کارمند دارن دقیقا به اندازه ...

نه گلم ربطی به کارمندی هم نداره مردا گلا خیلی زرنگن خودخواه هستن عین زن دلسوز نیستن خوب بلدن خرج نکنن وقتی نخوان خوب بلدن دروغ بگن نقش بازی کنن نداریم نداریم بعد میفهمی حقوقش چند برابر بوده 

شوهر زرنگ شما احتمالا وقتی بزاد تمام خرج های نوزاد که کم هم نیست بزاره رو دوش خودتون

از الان خریدیم چنتا وسیله

من میخام بدون دعوا باشه وگرنه اون‌میدونه حقی نداره

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓