2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که از اول به دل آدم نشینه هیچ وقت به دل آدم نمیشینه حالا هر چقدر اون آدم خوب باشه

من از اون دسته ادمام که اهنگ پخش میشه اولش خوشم نمیاد،سریع میزنم بعدی

بعد مثلا یه سال همون اهنگ پلی میش

دستم بند نمیتونم بزنم بعدی

یهو میبینم اتفاقا یه جاهایش قشنگ و بهتر بود عجلهنمیکردم

..‌

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

نمیخام تا این مرحله برسه

تو صحبتای خصوصیت ب پسره بگو یه چیزی میگم جون هرکی دوسداری بین خودمون بمونه

من نمیخوام ازدواج کنم مطمئن باشین اگه ب زور خونوادم زن شما بشم هیچ علاقه ای بینمون بوجود نمیاد و خوشبخت نمیشیم پس خودتون خواستگاری رو بهم بزنین لطفا اگه خوشبختی خودتونو میخواین

ن هنوزواسش مهم نیس

آخه هنوز عقد نکردی خوبه دیگ 

با یکی که خانوادت از اونا حرف شنوی دارن بگو حرف بزنن

یا سر عقد محکم بگو نه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

میگم از قیافه اش متنفرم چه شرایطی مگه همه چی پوله

اره همه چی پوله

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ن هنوزواسش مهم نیس

ببین فکر نکنم هیچ ادم عاقلی تو دنیا باشه که بخاد بدون علاقه باکسی ازدواج کنه دیگه بلکه یه پسره بدرد نخوریه ک کسی بهش دختر نمیده و.خوشش ازش نمیاد اومده گیر داده به تو و.پدرت داره ترو میده 

اگه ادم درستیه فهم داره شعور داره بهش ی پیام کوتاه بده محترمانه ی متن بنویس که قصد ازدواج نداری و تحت اجبار خانوادت قرار گرفای ازش بخاه عقب بکشن 

دو.روز دیگع همون ادم عروسی میگیره ابرو داره ی زنی میخاد کنارش بگه بخنده 

بعدشم ازدواج ....و....روابط .اگه یه ذره عقل داشته باسه میدونه چه زندگی ترسناکی در انتظارش ک با ی زنی بره زیر ی سقف ک دوسش نداره اون.زندگی ی روزم.دوام نمیاره بعدشم ینی این ادم نمبخاد هیچ دوران اشنایی باهات طی کن پیام زنگ و... دفتی دید بهش علاقخ ندتری اصلا دل زده میشه و.......

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

کسی رو ندارم جز خدا 😭😭😭😭😭۲۳فک کنم ۳۲

بهش بگو خانواده م دنبال پولتن .نقشه کشیدن برات 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو