2777
2789
عنوان

خانوما من زیادی تباهم ایا 😐

67 بازدید | 6 پست

به هیچکس توهین نشه ها واقعا قصدم توهین نیست
یه دوست دارم هی میاد میگه اره پارتنرم گداس باهم رفتیم بیرون از فلان لباس خوشم اومد به خودش زحمت نداد دست تو جیبش کنه برام بخره 😐
بعد من پارتنرم برام چیزی میخره اصلااا تاحالا جز گل ازش چیزی قبول نکردم 😐 یبار خوراکی گرفته بود من عاشق چیپسم چون ، حتی یدونه از خوراکیاروهم باز نکردم کلی اصرار کرد حتی ناراحت شد ولی من قبول نکردم😐بعد این دوستم میگه خیلی تباهی بقران بی سیاسیتی تو 😐 همیشه با خودم میگم پارتنره نامزد یا شوهر نیست که برام چیزی بخره 😐
واقعا تباهم بنظر شماهم ؟😐😐😐😐 

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

منم مثه توام و بله باید قبول کنیم تباهیم 😁

وای نه من نمیتونم از کسی چیزی بگیرم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارت اشتباهه

عادته واقعا نمیتونم چیزی از کسی قبول کنم خیلی برام سخته 😐 نمیدونم چرا 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40