2777
2789
عنوان

وام بلوبانک

55 بازدید | 6 پست

بعد از سه ماه پول خابوندن بلو بانک بهم وام ۳ تا ۱۰ میلیونی با مدت زمان ۱ تا ۶ ماهه داده و سودش ۲۰ درصده وام ۱۰ میلیونی ۶ ماهه قسطش ۱۷۰۰ و خورده ای میشه دوست دارم این وام بگیرم ولی با وجود هزینه دانشگام ممکنه تو ۶ ماه دو سه ماه ۱۳۰۰ یا ۱۵۰۰ داشته باشم و از خوده وامی که گرفتم بردارم و قسطشو بدم بنظرتون اینطوری میصرفه وام بگیرم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگیرم فقط نمیدونم وام ۴۰ میلیونی تاحالا به کسی داده یا نه؟

یکم پول خوابوندم توش البته وام ده تومنیشم تازه گرفتم،نمیدونم ارزش داره ۶ماه ۲۰ بزارم داخلش ۴۰ میده؟

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
منم میگیرم فقط نمیدونم وام ۴۰ میلیونی تاحالا به کسی داده یا نه؟یکم پول خوابوندم توش البته وام ده توم ...

والا ۴۰ میلیونی رو خبر ندارم ولی میانگین حسابت باید بالا باشه و قسط رو به موقع بدی