2777
2789

وضع بابام خیلی خوبه  خیلی 

بعد الان مامانم یه خونه میخواد بخره که ۵ دنگش پول خودشه 

۱ دنگش پول خواهرمه   بعد می خواد ۳ دنگ ۳ دنگ کنه 

یعنی دو دنگ همین طوری بزنه به نامش 

چرا. چون خواهرم شارلاتانه. کارای خونه رو نمیکنه فقط می خوابه.   که چشم شوهرشو بگیره 

حالا به ما ۱۵ تومن قرض داد   گفت به دلار باید پس بدین  نرخ زد اون روز شده بود ۲۰۰۰ دلار. حالا ما هنوز داریم سعی میکنیم دلارشو بدیم.  تموم نمیشه 

من بهش گفتم چرا فرق میزاری میگه دوست دارم 

بعد همین مامانم بیمارستان بستری شد من شب پیشش می موندم. خواهرم یه ۵ دقیقه اومد دیدنش رفت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

کدومتون بزرگترین

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همین خواهرم ۸ ساله تو اون یکی خونه ی مامانم نسشته هزار تومن اجاره نمیده 

از اون ازدواجشم یه دختر داره که دو روز دیگه جهازشو باید بابای من بدع 

چون هم خواهرم نداره که بده  یعنی کدوم شوهری جهاز دختر زنشو میده   هم پدره ول کرده خواهر زادمو رفته 

من میگم اشکال نداره جهاز بده    ولی الان ۲ دنگ واقعا زورم اومد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین اسی جان تو مادرتون نمیتونی تغییر بدی. قید شو بزن خودتو سبک نکن. مادرتم بهش بی احترامی نکن ولی مث قبل نباش باهاش

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خب شما هم اشتباه میکنی دیگه کاری نکن براشون

ادم دلش نمیاد 

ببین مامانم پارانویید داره   فکر کن میشینم ۲ ساعت به حرفاش غرغر کردناش گوش میدم 

به همه چی شک داره 

‌با اون خواهرم فقط دعوا دارن 

کلا اون خواهرم خودشو زده به تنبلی و ک ون گشادی و مریضی  از زیر همه ی مسئولیت ها در میره 

اخر سرم مامانمم هوای اون داره