2777
2789

ازدیشب اسهال شدید گرفته جوری ک ۵ دقه یبار اب میاد ب جا مدفوع 

اینا هم خو عمومی هستن دکتراش خاستم صبح ببرم دکتر خودش گفت بنظرم بستریش کن چون انقدر شدیده دارو نوشته براش نمیدونم چ خاکی ب سرم کن 

داروهاش بدم تا صبح ک ببرم یا بستریش کنم 

نمیخام بچم سرم بزتن یا امپول میترسم بچه ب این کوچیکی چطور سرم بزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌ترسی از یه آمپول که بهش بزنی و از این وضعیتی که داره نمیترسی؟

اولا نوزاد رو پیش متخصص میبرن دکتر نه پزشک عمومی 

بعدم سریع ببرش بیمارستان تا اوضاعش خدا نکرده بدتر نشده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

پاشو ببر بچه رو آب بدنش تموم بشه خدایی نکرده هیچ غلطی نمیتونی بکنیا 

پاشو بروووو یعنی خانومای نی تی سایت بیشتر از دکتر عمومی میدونن؟؟

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

پاشو پاشو بچرو ببر تا الانم دیر جنبیدی 

بیمارستان بهتر رسیدگی میکنن دو تا سرم بگیره حالش خوب شده با دارو های خونه خوب نمیشه 

سریع فقط ببرش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ن بذار کار خودشونو بکنن

اگ بیمارستان اطفال دارین ببر اونجا

دختر من ۴ سالشه پارسال درگیر شد همه توانش رفت این بچه ک نوزاده

شاید شیر نمیخورد بی ربط به این داستان نباشه

بذار بستزی بشه کامل چک بشه

بچه شما ازپسر ۴۰ روزه من ک کوچیکتر نیس،ی هفته بستری بود بش سرم زدن

اونا کارشونو بلدن

میخوای خوب بشه یا ن؟؟

شاید ی صبح تا شب بستری بشه یا ی ۲۴ساعت،آب بدنش تنظیم بشه و دفع نکنه 

بیشتر نگه نمیدارن ک

به نوزاد یه روزه هم سرم و امپول میزننالکی شلوغش نکناین حجم از اسهال میدونی خطر کم ابی بدن و .... خیل ...

بچه ی من هفت ماهه نارس دنیا اومد دو سه هفته بهش سروم وصل بود تو دستگاه تا خدا رو شکر زنده موند

هیچ لباسی اندازه اش نبود پوشک اندازه اش نبود ولی بهش سروم وصل بود

دیگه اینکه ماشالله سه،ماهشه دنیا اومده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️