2777
2789
عنوان

یه بنده خدایی چند ماه اومده خونمون نمیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 54 پست
😭😭😭خدا کنم نتیجه بگیرممرسی

امام صادق علیه السلام درباره دعا برای راندن شخصی از جایی دعای زیر را سفارش کردند و باید نام آن شخص در آخر دعا ذکر شود:

“اللهم انک لا يکفي منک احد و انت تکفي من کل احد من خلقک فاکفني شر”

بار خدايا، هيچکس شر تو را باز نمي گرداند

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲🥲 بعدا برای سرویس اون کار هم نیاز داریم بهش نمی تونیم بگیم گمشو برو

کی گفتم بگید گم شو برو!!!!

میرید تشکر میکنید هزینه و دستمزد کارش رو بهش میدید و بهش میگید بهتره بیشتر از این به خاطر ما توی زحمت نیفتید اگه کاری بود بازم خبرتون میکنیم

یاد خونه ی خاله م افتادم که یکی15سال اومده بود خونشون مهمانی

شوخی نکن!!!! 

چطور یعنی؟ 

کی بود اون شخص؟ 

لابد برادرشوهر خاله ت؟؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

کی گفتم بگید گم شو برو!!!!میرید تشکر میکنید هزینه و دستمزد کارش رو بهش میدید و بهش میگید بهتره بیشتر ...

میدونم از از بس اعصبانم خورده اینجوری گفتم🤣😭

بهش ده بار گفتیمممم کو گوش شنوااا رفته برای یه نفر دیگه کار انجام میده پدرسگ

یاد خونه ی خاله م افتادم که یکی15سال اومده بود خونشون مهمانی

یادم باشه به هیچکس دیگه تعارف هم نکنمممممم😑😑😑😑

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤