2777
2789

پارتنرم جدیدا عین دخترا شده😶یه بحث کوچیک که میشه زود بهش برمیخوره یه هفتس اینجوریه ، دیشبم بحث کوچیکی داشتیم من ناراحت شدم اونم مغرور ، کم نیاورد گفت خوابم میاد شب بخیر . منم صبح بهش اینو گفتم الان :

می‌دونی دیشب چی منو ناراحت کرد ؟ نه اون بحث کوچیک… اینکه یهو تصمیم گرفتی همه‌چیو ببری سمت خوابم میاد، شب‌ بخیر
انگار تموم حرفام ، احساسم ، و خودم یه لحظه بی‌ارزش شدیم برات.
من بلد نیستم وسط ناراحتی بی‌تفاوت باشم ، چون وقتی کسی برام مهمه ، حتی ناراحتی‌هامم واقعی‌ان .
ولی دیشب حس کردم فقط منم که این حسو جدی می‌گیرم ، فقط منم که می‌خوام قشنگ نگهش دارم.
شاید چیزی نگفتم ، ولی اون لحظه یه چیزی توی دلم شکست .
و بدترین بخشش اینه که اون لحظه فهمیدم چقدر راحت می‌تونی منو نادیده بگیری ، بدون اینکه حتی متوجه بشی چه اثری گذاشتی .

سر شوخی ! اینجوری رفتار میکنی

ازت ناراحتم واقعا نمیتونم این رفتارارو تحمل کنم ، نمیتونم تحمل کنم عین دخترا قهر کنی . نمیتونم تحمل کنم که جامون تو رابطه عوض شه
یه فکری براش بکن

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

از چت جی پی تی کمک گرفتی؟ 😁

افرییییییییییییییییییییییییییییییییییییین دمت گرممممممم افرییییین خودشههه . البته خیلیاشو خودم اضافه کردم بهش فقط میخواستم یه پس زمینه ای از حرف داشته باشم تو ذهنم که یکم از چت جی پی تی کمک گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا آقایون مثل خانوما دنبال کش دادن حرف نیستن اگه میخوای قهراتون کش نیاد حرفتو بزن و داستان رو بچین ...

وای اره همیشه همینه میخواد مشکلو حل نکنه و زود مشکلو کلا تموم میکنه . دنبال راه حل نیست براش فقط میخواد زود خاتمه بده بهش . اصل مشکلامون سر همینه
هرچند کلا زیاد دعوا و بحث نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ متن خوبی نوشتی گاهی به وجود بعضیا تو اینجا امیدوار میشم که سطحی نیستن و جزئیات رابطه براشون اهمیت ...

فداتشم عزیزم . البته از چت جی پی تی هم کمک گرفتم ولی یه قسمتایی که تو دلم بودو خودم بهش اضافه کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای اره همیشه همینه میخواد مشکلو حل نکنه و زود مشکلو کلا تموم میکنه . دنبال راه حل نیست براش فقط میخ ...

ناراحتیتو بذار حضوری وقتی حال و حوصله داره بهش بگو.... پیام ننویس وقتی ام خستس چیزی نگو... سخته باس تمرین کنی ... 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ببین حالا شاید واقعاً خوابش میومده 😅

خوابش که میومد ولی جدیدا عادتشه اینجوری میکنه
بهش دو روز پیشم گفتم اینو گفت :
الهی قربونت بشم من دختر قشنگم میدونم همشوووووو ولی تقصیر خودته لوسم کردی دیگه من کی اینجوری بودم .قول میدم تکرار نشه
البته دیشب رفتنمم‌ دلیل داشت دوباره ولی خب چون با این قضیه توام شد دیگه نشد توضیح بدم
ببخشید حالا عزیزم دیگه تکرار نمیکنم قشنگم قول❤️

ولی اینو میدونم برا اینکه اعتراضشو نشون بده عین بچه ها قهر میکنه میره :| جدیدا اینجوری شده ها قبلا اینجوری نبود تو این یه سال تاحالا نشده بود بخواد قهر کنه :| شایدم واقعا لوسش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوابش که میومد ولی جدیدا عادتشه اینجوری میکنهبهش دو روز پیشم گفتم اینو گفت :الهی قربونت بشم من دختر ...

عزیزم مقابله به مثل کن 

از این به بعد ، لوس رابطه شما باید باشی خانومم 🤍😂

روییده در این زوال زار جهان . 

عزیزم مقابله به مثل کن از این به بعد ، لوس رابطه شما باید باشی خانومم 🤍😂

بابا من لوسم بخدا تو رابطه . الان یه ساله کلا اینجوریم . جدیدا حس میکنم مشکلی براش پیش اومده که بهم نمیگه برا همین انقدر زودرنج و حساس شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁😁😁بعد بگو جی جواب دادد

هنوز انلاین نشده . جواب که داد روت ریپ میزنم میگم بهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40