2777
2789
چاق میشم مکمل هیر ویت خوردم ترکیدم

مکمل ها همشون چاق میکنن بدرد نمیخوره 

روغن روزماری خوبه سخته ولی قبل حموم بزن نیم ساعت باد بشور  منم سی ساله موهام همین اندازه هس نمی‌دونم رنگ می‌کنم مشکی در میاد پس چرا بلند نمیشه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون استفاده کردید رازی هستید؟

ببین ویتامین ب ۱۲ و ویتامین دی وروی  لازمه رشد مو هست من فعلا دارم از جوشونده رزماری و سیاهدانه و میخک به صورت روزانه استفاده میکنم یگماهه استفاده کردم ریزشش خیلی کم شده و باتوجه به سیاهی ریشه موم حدوا یک الی دوسانت هم رشد کرده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین ویتامین ب ۱۲ و ویتامین دی وروی لازمه رشد مو هست من فعلا دارم از جوشونده رزماری و سیاهدانه و می ...

داروخانه قرص روی بگیریم بعنی هر روز بخوریم 

خب تو هرویت همه مواد لازم واسع رشد مو هس ولی چاق کننده هس

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
خوب رفتی دکتر زیزشت خوب شد چه قرصی داد عزیزم؟

چند روزه که رفتم البته قبلاً هم رفته بودم اثر نکرده بود استمرار نداشتم 

دیگه اینبار آزمایش اینا دادم همه چیو عوض کرد و گفت باید استمرار داشته باشی 

آمپول داد هفته ای دوتا 

سرم سریتا 

و دوتا قرص 

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

داروخانه قرص روی بگیریم بعنی هر روز بخوریم خب تو هرویت همه مواد لازم واسع رشد مو هس ولی چاق کننده هس

آره هرویت فوق العاده هست برا ریزش مو ولی متاسفانه خیلی چاق کننده هست  کلا مکمل های روی چاق کننده هستن من خودم روی نمیخورم از غذا روی رو تامین میکنم 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چند روزه که رفتم البته قبلاً هم رفته بودم اثر نکرده بود استمرار نداشتم دیگه اینبار آزمایش اینا دادم ...

آره باید استمرار داشت خیلی خسته کنندس  عزیزم آمپول باهم تریبی میزنی و هر هفته دو تا؟ پزسک  من گفت یکی و اثر نکرد فور کنم باید دوتا بزنم 

مزو و اینا خوبه ولی گرونه

برا من که از اول رشد نداشت ، ماشالا موهای جاریم یه بار تا کمرش شد موهاشو کوتاه کرد منم فک کنم اون موقع ها کوتاه کرده بودم ، بعد دوباره موهای اون تا پایین کمرش شد بازم کوتاه کرد ولی موهای من هنوز به اندازه نصف موهام هم بلند نشده 

الان نوکش بد رنگ شده میخوام نوکشو کوتاه کنم دلم نمیاد میگم موهام که رشد نداره ولی اون ماشالا هر روز یه رنگ میذاره خوشش هم نیاد کوتاه میکنه باز موهاش زود بلند میشه رنگ میذاره

من موهامو اول شهریورزدم با ماشین. هنوز بع سرم چسبیدن و رشد فوق العاده کمی دارن.. دکترم رفتم دو تا قرص داده با اهن و امپول بیوتین بپانتن ..امپولا تمام شدن ..از طرفی بخاطر ریزش چندسالم بشدت سرم خالیه .. حالم بده😭

آره باید استمرار داشت خیلی خسته کنندس عزیزم آمپول باهم تریبی میزنی و هر هفته دو تا؟ پزسک من گفت یک ...

همین آزمایش دارو اینا ۴ونیم تومن در اومدن برام🥲

نه جدا میزنم هر هفته ۲ تا 

و بنظرم همون چیزهایی که دکترت داده استفاده کن 

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂