2777
2789

سلام هستین؟نفری یدونه لایک کنین بگم ماجرا رو ایشالله که ااز روی حرفای شما به یه راه هم برسم از این فاجعه بیام بیرون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلابک

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دنبال راهدحل نباش وقتی رو تااین حد باز میشه جدا شو برو

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سه تایی بریزین سرش تا می خوره بزنین

آخرشم بگید شوخی کردیم 🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اره دیگه یه سریا فقط میزان فکر تربیت بچه نیستن وقتی بزرگ میشن به کوچیکترین جرقه بزرگترین عکس العمل م ...

ترسیدممممممم خدایی

مگه میشه

دوماد و پدرزن فامیل درجه یک همدیگه هستن اخه این چه کاریه 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ماجرا از این قراره که من و شوهرم حدوداً ۵ سال پیش با اینکه خانواده ها مخالف بودن عاشق هم شدیمو ازدواج کردیم

شوهرم و خانوادش روی رسومات پایبندن و با اینکه فقیرن از لحاظ مالی ولی حرف مردم براشون مهمه 

تو جهازیه من کم و کسری هامو هنوزم میگن با اینکه این همه مدت گذشته

خانواده منم خواهرمه و بابا و مامانم که خواهرم چون مخالف ازدواجم بود باهام حرف نمیزنه قطع رابطه ایم کلا پدرو مادرمم هستن پ از لحاظ مالی شما فرض کن دیگه با ۶۰ سال سن هنوزم کارگره

در کل خانواده پولدازی نیستیم هیچکدوم ولی اونا حرف مردم براشون مهمه ما نه

حالا بریم اصل ماجرا رو بگم که از یکم قبل از وقت زایمانم شروع میشه ۱۰ مهر زایمان کردم...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40