2777
2789

کارای خونه

بزور بیدارشدم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

طبق روال روزهای مدرسه عادت کردم۶بیدار شم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هر روز صبح زود بیدارم اما خودت چرا بیداری و این جواب ما به چه درد تو میخوره؟

خوب نخوندیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

پریودم قرص خوردم بهترم ولی دراز که میکشم خیلی درد میگیرم واسه همین سر جام نشستم 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
پریودم قرص خوردم بهترم ولی دراز که میکشم خیلی درد میگیرم واسه همین سر جام نشستم

بارداری تنها خوبی که داره همین قطع قاعدگیه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نخابیدم از دیشب اسباب کشی داشتیم خونرو مرتب کردم چیدم هنوزم مونده البته ۹ صبح هم مهمون داریم خیلی هم ...

چرا مهمون روز اول
حداقل دو سه روز استراحت میکردین

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
مقدمات ناهار آماده کنم، لباس بشورم، بعدش صبحونه پسرم بدم، اگه بعدش وقت شد اناقا جارو کنم، گردگیری کن ...

شاغلی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40