2777
2789
عنوان

فردا برم خاکسپاری❔❔واجب

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 127 پست
اخه برم بگم من کیم اون وسط💔میترسم واسش حرف درست شه دیگ بدتر شه شرایطشکاش ی خبر میداد از حالش بس بود ...

به نظرم پیام بده بگو هر موقع حالت بهتر شد بیا ببینمت.بذار خودش تصمیم بگیره و زمان مشخص کنه

مگه نمیگی زنداداشش میشناستت؟بقیه از کجا میدونن تو کی هستی.

اره میشناسه 

نمیدونم واقعا چون از دید خودم میگم حس میکنم شک میکنن بهم

برم؟میخوام با خودش حرف بزنم کاش فردا بیاد پیشم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو پیامتو بده کلا ببین کی سین می‌کنه خیلی سخته عزیزم مرگ برادر🖤🖤

البته اگه جاها مونو برعکس کنیم خودمون واقعا دوست نداریم پارتنرمون مارو تو اون حال زار ببینه با اون همه غم شایدم عصبی سه..

بنطرم اصلا اصلاااا اصلااااا تو پیام بهش نگو بریم بیرونننننننن فک میکنه اون داع داره ولی تو بفکر بیرو ...

پس چطور ببینمش؟بخدا دارم دیوونه میشم

دوست داشتم الان میتونستم بغلش کنم🫠💔

توقع نداره برم خاکسپاری و مراسم من واسه اینکه از حالش مطلع شم میخواستم برم

مامانش ندیده من رو ولی زنداداشش میشناسه شاید بعدا برم خونه داداشش خوبه؟؟

الهی بمیرم واسش از بچگی که پدر نداشت الانم داداشش💔🥺اره واقعا سختهتا چهلم؟؟؟؟وای من میمرم تا اونموق ...

من نهایتشو گفتم ممکنه زودتر بهت پیام بده یا خودش بگه برید بیرون

ولی تو چیزی نگو فقط همدردی کن

واقعا شرایط سختی داری شما هم

ولی شرایط اون قابل قیاس با هیچی نیست دیوونه کننده س

خدا خودش بهشون صبر بده

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
اره میشناسه نمیدونم واقعا چون از دید خودم میگم حس میکنم شک میکنن بهمبرم؟میخوام با خودش حرف بزنم کاش ...

چرا باید شک کنن.طوری رفتار کن انگار دوست زنداداششی.با خودش نمیتونی فعلا صحبت کنی.اون الان حالش خوب نیست و مدتها طول میکشه تا بهتر بشه.

البته اگه جاها مونو برعکس کنیم خودمون واقعا دوست نداریم پارتنرمون مارو تو اون حال زار ببینه با اون ه ...

ن عزیزم اینطوری نیست من تو حال بدی هاش بودم همیشه ولی اینسری نمیدونم باید چیکار کنم

چرا باید شک کنن.طوری رفتار کن انگار دوست زنداداششی.با خودش نمیتونی فعلا صحبت کنی.اون الان حالش خوب ن ...

اره تا فردا تصمیم بگیرم برم یا ن

یعنی تا کی بنظرت؟منم دارم دیوونه میشم بخدا هیچ خبری ازش ندارم هیچییییی

پس چطور ببینمش؟بخدا دارم دیوونه میشمدوست داشتم الان میتونستم بغلش کنم🫠💔توقع نداره برم خاکسپاری و م ...

فعلا فکر دیدنشو از سرت بیرون کن جلوشم نگوووو نزار فک کنه دختره بی درکی هستی نزار فکر کنه خودخواهی و فقط میخای ببینیش و درکی از شرایطش نداری

اره بعدا برو

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

خودتو دوست پسرت چندسالتونه؟

چندساله باهمین؟

داداشش ک فوت کرده چندسالشه؟

زن داره؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

فعلا فکر دیدنشو از سرت بیرون کن جلوشم نگوووو نزار فک کنه دختره بی درکی هستی نزار فکر کنه خودخواهی و ...

تا کی؟پس چطور نشون بدم نگرانشم؟

الان حالش بده خب چیکار میکنه