2777
2789

من دوسال پیش موهامو دکلره ی روشن خوشگلی کردم بعد یک مدت که موهام ریشه هاش در اومد دل شوهرمو زد گفت برو مشکی کن

چون بچه کوچک هم داشتم میترسید دم به دقیقه آرایشگاه باشم خوشش نمیومد

خلاصه رفتم رنگ مشکی گرفتم رنگ به اون نازی رو خراب کردم

پارسال مشکی کردم

بعد امسال باز دوباره دلم رنگ روشن خواست رفتم آرایشگاه نتونست به پایه برسونه نارنجی کرد خیلی بد رنگ شده چون بچه کوچک دارم نتونستم باز برم گفتم مهم نیست

ولی فرداشب خاستگاریع برادرشوهرم یهویی خبر داد 

چون مامانم نیست

و مادرشوهرم خودش درگیره کسی بچهامو نگه نمی‌داره برم آرایشگاه

تروخدا خواهرانه بگید چ رنگی بزارم ک روشن خوشگلی بشه 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موهات به پایه نرسیده رنگی مثل قهوه ای عسلی فندقی میتونی دراری ولی لطفا هزینه کن و. تایم خالی ک ...

بحث هزینه نیست

بحث اینکه دیر خبر دادن مامانم رفته خواهرمو که پاش شکسته جمع کنه

مادرشوهرمم خب شب دامادی پسرشه نمیتونه بچه منو نگه داره

ولی اره تصمیم دارم برای عید برم انشاالله 

اگر تونستی برو آرایشگاه ولی اگر واقعا مجبور شدی یک رنگ متوسط بزار که تم قرمزی نداشته باشه مثل زیتونی

رنگ روشن تر و خوشگل تری نمیشه گذاشت بنظرت ؟

هرررر طور شده برو آرایشگاهشده با آرایشگره صحبت کنی بچه هاتم ببری

گفتم قبول نکرد

گفت عزیزم من تو سالنم کلی وسایل شکستنی دارم بچت به هرکدوم دست بزنه کم کمش 2/3 میلیون می‌ره تو پاچت

ماشاالله بچهای منم خیلی شرن مطمنم خسارت میزنن