2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم گفت طلاهاتو میدی بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برید خونه رو ببینید قول و قرارشو بذارید تو بنگاه و بیعانشو بدین بعد هموت روز فوری برید بفروشید ف ...

بسته به پولمون داره. شوهرم میگه یا باید اینجوری کنیم یا هم طلاهارو بفروشم و با پس اندازی که از قبل دارم خود زمین رو که نصفه ساختمش ادامه بدم تموم بشه همونجا بشینیم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

منم. بارها. فروختم طلا هامو ..ولی اگه به نامت کنه چیزی بهتره

منو شوهرم فرقی نداریم. 

بهترین کار طلاق گرفتنه کلا از اون خانواده جدا میشی راحت راحت

وا پس عشق و دوست داشتنمون چی. شوهرم بخاطر من با خانوادش در افتاده با همشون 

به نظرم بفروش و خونه بخرید ۳ دانگ خونه رو به نام شما کنه و ۳ دانگ هم به نام خودشآرامشتون مهم تره

خخونه به نام کی باشه مهم نیست شوهرم بهترین آدمیه که تو عمرم دیدم بیشتر از چشام اعتماد دارم بهش. مهم نیس نام کی باشه

بسته به پولمون داره. شوهرم میگه یا باید اینجوری کنیم یا هم طلاهارو بفروشم و با پس اندازی که از قبل د ...

شوهرت داره دبه میکنه ... اول زمین اونو بفروشید برید بیعانه خونه جدید رو بدین مابقیش با پول طلای تو باشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بنظرم هروقت زمین فروش رفت و خونه پسندیدن یه روز قبل قرارداد برو طلاهات رو بفروش و به میزان پولت، دون ...

ب میزان کدوم پول همه ی طلاهامو شوهرم خودش خریده از جیب خودم نخریدم ک😂😂

تو هر مناسبت طلا خریده. منو اون نداریم اصلا

ب میزان کدوم پول همه ی طلاهامو شوهرم خودش خریده از جیب خودم نخریدم ک😂😂تو هر مناسبت طلا خریده. منو ...

هرچی خودت میدونی 

من نظرم رو گفتم

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲