2777
2789
عنوان

شغل بابام یه جوریه که همههه دوسش دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 40 پست

اگه بعنوان یه کارمند قوانین رو دور میزنه یا اجرا نمیکنه برای یه عده که کارش درست نیست . رایگان انجام میده چون دوستشه طرف که بی فایده نیست چون میگی غیر نقدی براش جبران میکنن

مالیات مگه دست بابا توئه ببخشه😐

نههههه من خوشحال بودم ازش خواستم باهاتون خوشحالیمو شریک بشم 

چون امروز یکی خیلی ازش تعریف کرد اگرنه وضعمون که داغونه

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بعنوان یه کارمند قوانین رو دور میزنه یا اجرا نمیکنه برای یه عده که کارش درست نیست . رایگان انجام ...

دارم میگم برای پیر مردا یه سری قوانینو بهشون میگه و راهنمایی میکنه نه اینکه پارتی بازی کنه اونجوری که هیچ کس دوسش نداره

قدمت رو چشم ولی واقعا فقط اعتباره همیشه هشتمون گرو نه بحث من ادام خوب بودن بود اگرنه با رشوه و .. می ...

خدا آدم خوب روحفظکنه وادم بد روبه زمین گرم بزنه سایه پدرتون مستدام کاش همیشه همینجور بمونه

همینجوری خواستم حسمو بگم

اینکه شغلش چیع مهم نیست اینکه سواستفاده از شغلش نکنه عالیع 

خدا حفظشون کنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یعنی از جیب خودش میبخشه یا از جیب دولت؟

جیب دولت ودر عوض میوه باغ میگیره 😕

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

سلام اگه هدیه و کادو با درخواست باشه یک جوری که مراجعه کننده بفهمه باید رشوه بده تا کارش راه بره یعنی کاری بکنه مردم براش رشوه بدن که اون ها خوب نیست

یعنی رشوه است ولی اگه خودشون از میل خودشون چیزی میدن و اگه کسی هم چیزی نده بازم کارش رو راه میندازه ، اونوقت درسته

جیب دولت ودر عوض میوه باغ میگیره 😕

نههههههههه بابا مثلا دیدی طرف پیره نمیدونه اونقدر درآمد نداره مغازش که نیاز باشه مالیات بده و معافه بعد بابام اینو بهش میگه در این حدددد

اون میوه هم برای زدن پروندس 

کافی نتی ها پول میگیرن یا دفاتر مالیات بابام نمیگره جا پولش اینجوریه

سلام اگه هدیه و کادو با درخواست باشه یک جوری که مراجعه کننده بفهمه باید رشوه بده تا کارش راه بره یعن ...

نههههههههه بابا مثلا دیدی طرف پیره نمیدونه اونقدر درآمد نداره مغازش که نیاز باشه مالیات بده و معافه بعد بابام اینو بهش میگه در این حدددد

اون میوه هم برای زدن پروندس 

کافی نتی ها پول میگیرن یا دفاتر مالیات بابام نمیگره جا پولش اینجوریه