2777
2789
عنوان

وسوسه خرید

85 بازدید | 8 پست

چه جوری میشه جلو وسوسه خریدو بگیرم؟ دلم میخواد نرم خرید ولی هرقت حال روحیم خراب میشه که تقریبا همیشه م حالم خوب نیست میرم خرید میکنم بعدشم عذاب وجدان و اضطراب میاد سراغم 

راهی هست درست شم یا حتما باید برم تراپیست؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه هنزفری خریدم ۴۷۰ نمی‌دونستم اینقد گرونه به هوای قیمت قبلیا گرفتم و کارت کشیدم واقعا ناراحتم آخه ک ...

اگه لازمش داشتیو جنسش خوبه اصلا عذاب وجدان نداشته باش 

ایشالا بیشترش بهت برمیگرده

منم مثل شمام.. البته بیشتر برای بچه ها میخرم... هر سری در کمد را باز میکنم میگم خدایا این همه لباس کیف وسیله می‌خوان چکار.. دوباره فردا میرم بیرون باز خرت و پرت میخرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
منم مثل شمام.. البته بیشتر برای بچه ها میخرم... هر سری در کمد را باز میکنم میگم خدایا این همه لباس ک ...

عزیزم من که افسردگی دارم خرید میکنم حالم بهتره شه بعدش اضطراب میاد سراغم

عزیزم من که افسردگی دارم خرید میکنم حالم بهتره شه بعدش اضطراب میاد سراغم

چرا اضطراب؟ 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔