2777
2789
عنوان

برای مادر🥺🫂

93 بازدید | 17 پست

پرسیدمش آرام این  موی سپید ازچیست

گفتاکه مادرم، دردی ازاین بیش‌نیست

گفتمش گلیم کاشانی یاکه ملیله ی زنجان

گوینددرجهان مهرت تاابد باقیست!

گفتا نگاهی کن چین وچروک‌غم را

گفتمش ماه مگر از چاه وچاله خالیست؟

چه‌نامیم‌تورا که‌حیرانیم ز عشقت

غیرتو اما هرچیز درجهان فانیست!

گهی یاس گهی بانوی احساس گهی شوی همراز

به‌گمانم که غم زدتورا شبی بَم با نعره گریست!

افسوسی گفت برای دست پیر و زبرش

گفتمش برای ماهی تنگ هم حتی کافیست!

لکنتی دارم برای دوستت دارم گفتن

بدان تنها باتو لبخند همیشه جاریست

درمان میکندبوی تو تن رنجوروپررنج مرا

بگوی  مادر خالق عطرتنت کیست؟

شبیه به ریشه برای سرو وچناری

بی توهرگز دربهارهم نمیشود زیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرا،فرشته های تکرارنشدنی🥺

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خودم مادرم

پسرم چند روز سرما خورده بی حاله تب و سرفه و اینا.امشب استفراغ کرد نشستم گریه کردم وقتی میبینم بی حاله قلبم به درد میاد

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

مادرا،فرشته های تکرارنشدنی🥺

عزیزم مجردی؟مادرتون بیمار بودن؟

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خودم مادرمپسرم چند روز سرما خورده بی حاله تب و سرفه و اینا.امشب استفراغ کرد نشستم گریه کردم وقتی میب ...

ببین مادارامون چی کشیدن منم بچم مریض میشه عین مرده ها میشم فقط نفس میکشم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
عزیزم مجردی؟مادرتون بیمار بودن؟

عقدم،اره مشکل ریوی داشت قلبشم سوراخ بود،ایست قلبی کرد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خدارحمتشون‌کنه 🖤روحشون شاد و دعای خیرشون همیشه همراهت

خیلی ممنونم عزیزم

عقدم،اره مشکل ریوی داشت قلبشم سوراخ بود،ایست قلبی کرد

عزیزم خدا بیامرزه مادر منم فوت شده ۴۰۲ خواهر مجرد دارم خیلی سخته با ی پدر بشدت....

عزیزم خدا بیامرزه مادر منم فوت شده ۴۰۲ خواهر مجرد دارم خیلی سخته با ی پدر بشدت....

خدارحمتشون کنه میفمم واقعا،منم یه خاهر،ودوتابرادر،دارم هرچهارتامون باپدرمون هستیم فعلا