دیگه از ۳۶ هفته باید انتظار داشته باشی زایمان کنی ولی بیشتر موارد بالای ۳۸ هفته تا ۴۰ زایمان میکنن مثلا خودم سر زایمان اولم ۴۰ بودم زایمان دومم ۳۸ بودم برای چطور فهمیدنشم روند اینطوره که از هفته ۳۸ به بعد دکتر معاینه میکنه هر هفته که متوجه بشه دهانه رحمت باز شده یا نه اگه دو سانت و بیشتر باشه وقت زایمانت میشه .
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
سخته ماه های آخر الان که ۲۳ هفتمه واقعا دارم حس سنگینی شکم رو حس میکنم
حالا مونده تا سنگین شی خواهر .
ماه آخر بزور تکون میخوری .
ایشالله که زایمان خوبی داشته باشی .
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡