2777
2789

۱۰۸ میلیارد سال پیش خدا یک ماده سبز رنگ که وسعتش به اندازه یک نخود بوده رو خلق میکنه و این ماده دارای انرژی بسیار زیادی بوده وقتی که انرژیش آزاد میشه باعث میشه سیارات و کهکشان ها تشکیل بشه و طی سالها وسعت این ماده بزرگتر و بزرگتر میشه 

بعد از ۱۸ میلیارد سال تمام سیارات و ستاره ها و همه چیز که خلق شده بود در اثر گرانش خودشون قراره میگیره و نابود میشه، بعدش لاشه های اینها به هم برخورد میکنن و جهان دیگه رو میسازن 

همینطور این روند ادامه پیدا میکنه تا میرسه به ما که ۶ تا بیگ بنگ قبل از ما اتفاق افتاده 

به هر ۱۸ میلیارد سال و فاصله این بیگ بنگ تا بیگ بنگ بعد میگن آسمان و روز ها در برابر خدا به ازای ۱۸ میلیارد ساله (نه اینکه خدا مثل ما بخوابه و روز و شب داشته باشه) و خدا هم تو قرآن گفته 《خَلَقَ السَّماواتِ وَ الاَرضَ فِی سِتَّتِه اَیَّام》ما آسمان ها و زمین را در شش روز آفریدیم(سوره های سجده، یونس و....) ، هر جا هم این آیه اومد از کلمه سماوات استفاده کرد یعنی آسمان ها نه آسمان 

یَومَ تُبَدَّلُ الاَرضُ غَیرَ الاَرضِ وَ السَّماوات روزی که تبدیل میشود زمین به غیر از زمین و آسمانها(غیر از آسمانها) (سوره ابراهیم صفحه آخر) یعنی این چرخه خلقت و نابودی همین طور اتفاق میوفته معلوم نیست کی تموم بشه 

در نتیجه این نظریه بیگ بنگ نه تضادی با دین داره و نه حرفش غیر منطقیه پس ترجیحا رائفی پور گوش ندید😐😂 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی طبق اینی که گفتی هر بار ما دوباره به دنیا میایم؟

نه ما آفریده نشدیم هی به چرخه زندگی برگردیم ممکنه افرادی که تو جهان قبلی بودن اصلا انسان نبودن 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

ببین من خیلی تحقیق کردم انقدر که بخوای اخرش به یه نتیجه رسیدم عقل ما کامل نیست نمیتونیم بعضی چیز ها رو درک کنیم همه اینام نظریه ست خیلی علاقه مند فلسفه هستم ولی ببین به این نتیجه رسیدم که هرچه کمتر بدونی تو جامعه نادان ها عاقل تری  واقعانم عقل ما کامل نیست درسته میتونی بعضی اختراعات انجام بدیم ولی هیچ وقت نمیتونیم یک نظریه قطعی در مورد چیزی بگیم بنگ بنگم همینو میگه  اون ذره که جهش یافته و .‌‌..اون ذره رو کی آفریده یا سوال های دیگه که زیادن

ببین من خیلی تحقیق کردم انقدر که بخوای اخرش به یه نتیجه رسیدم عقل ما کامل نیست نمیتونیم بعضی چیز ها ...

دقیقا درسته👌

انسان عقلش به قدرت فهمی که باید برسه نرسیده 

همین چیزی که گفتی ذره رو کی آفریده شاید برای مسلمونا ساده باشه و بگن خدا ولی علم توانایی اثبات همه چیز رو نداره 

و اصلا هم قابل پیش بینی نیست چند سال شاید یکی بیاد و بیگ بنگو یه جوری رد کنه....

دقیقا درسته👌انسان عقلش به قدرت فهمی که باید برسه نرسیده همین چیزی که گفتی ذره رو کی آفریده شاید برا ...

کلا بعضی چیزا گفتن نداره اگه به تهشم فکر کنی به تهی میرسی بهتره دربارش فکر نکنیم چون هنوز عقل نون کامل نیست